2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Informátor

Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

Több órányi hangfelvétel jutott az Informátor birtokába a kispesti szocialisták üzelmeiről. Nagyon kemény anyag! Mármint az adás készítői nem arra gondoltak, amit kispesti MSZP-sek szívnak, hanem arra a rengeteg bizonyítékkal bíró anyagra, amelyből a napnál is világosabb – mert megdöbbentő argumentumokkal szolgál mindenki számára –, hogy a szocialisták mit művelnek a közpénzekkel. Az utóbbi évek legnagyobb botrányát mutatta be a Hír TV Informátor című műsora.

A rejtett felvételekből egyértelműen kirajzolódik, hogyan is működik a Gajda Péter polgármester vezette kispesti szervezet. Bulikon beszélik meg, ki mennyi pénzt csinált, ahol rendszeresen rendszeres vendég a fehér por, a nők, akik pénzért szórakoztatják őket. Ezeken a partykon százmilliós vagyonukkal dicsekednek, amelyeket közpénzekből hoztak össze.

A felvételek egyik szereplője Lackner Csaba, aki jelenleg Kispest 7-es számú választókerületének önkormányzati képviselője, de sokan mások is hallhatóak rajta. Lackner leggyakrabban Kránitz Krisztiánról beszél, aki szintén önkormányzati képviselő, és a kerületi vagyonkezelő igazgatója, de természetesen szóba kerül még Gajda Péter polgármester, és Somogyi László is, akinek a felesége egyébként szintén önkormányzati képviselő. Somogyi építőipari cégei sorra nyerik a közbeszerzéseket Kispesten. Egy jól felépített szervezet képe rajzolódik ki. Az Informátor birtokába rengeteg anyag került – persze nem olyan, mint Lackneréknek – de ahhoz mindenképpen elég a felvételek száma, hossza, hogy a magukat baloldalinak valló szocialista kiskirályok üzelmeiről hiteles, megdöbbentő kép kerekedjék ki.

A titkos felvételeket nagy valószínűséggel a kispesti MSZP-s kör egy korábbi tagja készíthette, akinek vélhetően vagy elege lett abból, hogy a társai szétlopják a kerületet, vagy azért készítette a leleplező anyagokat, mert őt kihagyták a "lenyúlásokból", a "bulikból". Az anyagok minőségét elnézve titkosszolgálati módszerekről nem beszélhetünk. A fehér por – a pénz mellett – központi téma a kispesti szocik életében.

A műsor folytatásában bemutatta az Informátor, hogy nem csak a gyerekek álma, hanem Kránitz Krisztiáné is valóra vált. Kránitz, azaz „Krinyó” önkormányzati képviselő, ugyanakkor a kispesti vagyonkezelő igazgatója is. Kránitz – Lackner Csaba mellett – Gajda Péter bizalmi embere. Nem csak az üzletben, hiszen együtt fociznak és együtt járnak síelni is. Az utóbbi időszakban viszont megromlott a kapcsolatuk, ugyanis a hangfelvételek szerint Kránitz túlságosan „éhes” volt. Emiatt a kispesti MSZP ki is szavazta, vagyis a közelgő választásra már nem indították el önkormányzati képviselőjelöltként.

Az alábbi beszélgetés is az Informátor birtokába került felvételeken hangzik el:

„– Innentől kezdve a Krisztiánnak sajnos… szerintem ki lett herélve.

 – Jó, de ő már mondta, hogy már nyugdíjba mehet, megkereste amit akart, nem?

– Tudod, milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez…”

Lackner Csaba szerint tehát Kránitznak vagy ahogy ők hívják “Krinyónak” körülbelül 200-250 milliós vagyona lehet.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV

 

 

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Mozaik - Előadáscsere

Előadáscsere - megállapodás a Békéscsabai Jókai Színház és a József Attila Színház között.

Mozaik - Fagyos maraton

Emberfeletti teljesítménnyel, több mint 45 kilométert futott le félmeztelenül a jeges hidegben Szilágyi Zoltán.

Benyelte

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!