2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Informátor

Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

Több órányi hangfelvétel jutott az Informátor birtokába a kispesti szocialisták üzelmeiről. Nagyon kemény anyag! Mármint az adás készítői nem arra gondoltak, amit kispesti MSZP-sek szívnak, hanem arra a rengeteg bizonyítékkal bíró anyagra, amelyből a napnál is világosabb – mert megdöbbentő argumentumokkal szolgál mindenki számára –, hogy a szocialisták mit művelnek a közpénzekkel. Az utóbbi évek legnagyobb botrányát mutatta be a Hír TV Informátor című műsora.

  • Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

A rejtett felvételekből egyértelműen kirajzolódik, hogyan is működik a Gajda Péter polgármester vezette kispesti szervezet. Bulikon beszélik meg, ki mennyi pénzt csinált, ahol rendszeresen rendszeres vendég a fehér por, a nők, akik pénzért szórakoztatják őket. Ezeken a partykon százmilliós vagyonukkal dicsekednek, amelyeket közpénzekből hoztak össze.

A felvételek egyik szereplője Lackner Csaba, aki jelenleg Kispest 7-es számú választókerületének önkormányzati képviselője, de sokan mások is hallhatóak rajta. Lackner leggyakrabban Kránitz Krisztiánról beszél, aki szintén önkormányzati képviselő, és a kerületi vagyonkezelő igazgatója, de természetesen szóba kerül még Gajda Péter polgármester, és Somogyi László is, akinek a felesége egyébként szintén önkormányzati képviselő. Somogyi építőipari cégei sorra nyerik a közbeszerzéseket Kispesten. Egy jól felépített szervezet képe rajzolódik ki. Az Informátor birtokába rengeteg anyag került – persze nem olyan, mint Lackneréknek – de ahhoz mindenképpen elég a felvételek száma, hossza, hogy a magukat baloldalinak valló szocialista kiskirályok üzelmeiről hiteles, megdöbbentő kép kerekedjék ki.

A titkos felvételeket nagy valószínűséggel a kispesti MSZP-s kör egy korábbi tagja készíthette, akinek vélhetően vagy elege lett abból, hogy a társai szétlopják a kerületet, vagy azért készítette a leleplező anyagokat, mert őt kihagyták a "lenyúlásokból", a "bulikból". Az anyagok minőségét elnézve titkosszolgálati módszerekről nem beszélhetünk. A fehér por – a pénz mellett – központi téma a kispesti szocik életében.

A műsor folytatásában bemutatta az Informátor, hogy nem csak a gyerekek álma, hanem Kránitz Krisztiáné is valóra vált. Kránitz, azaz „Krinyó” önkormányzati képviselő, ugyanakkor a kispesti vagyonkezelő igazgatója is. Kránitz – Lackner Csaba mellett – Gajda Péter bizalmi embere. Nem csak az üzletben, hiszen együtt fociznak és együtt járnak síelni is. Az utóbbi időszakban viszont megromlott a kapcsolatuk, ugyanis a hangfelvételek szerint Kránitz túlságosan „éhes” volt. Emiatt a kispesti MSZP ki is szavazta, vagyis a közelgő választásra már nem indították el önkormányzati képviselőjelöltként.

Az alábbi beszélgetés is az Informátor birtokába került felvételeken hangzik el:

„– Innentől kezdve a Krisztiánnak sajnos… szerintem ki lett herélve.

 – Jó, de ő már mondta, hogy már nyugdíjba mehet, megkereste amit akart, nem?

– Tudod, milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez…”

Lackner Csaba szerint tehát Kránitznak vagy ahogy ők hívják “Krinyónak” körülbelül 200-250 milliós vagyona lehet.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!