2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Informátor

Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

Több órányi hangfelvétel jutott az Informátor birtokába a kispesti szocialisták üzelmeiről. Nagyon kemény anyag! Mármint az adás készítői nem arra gondoltak, amit kispesti MSZP-sek szívnak, hanem arra a rengeteg bizonyítékkal bíró anyagra, amelyből a napnál is világosabb – mert megdöbbentő argumentumokkal szolgál mindenki számára –, hogy a szocialisták mit művelnek a közpénzekkel. Az utóbbi évek legnagyobb botrányát mutatta be a Hír TV Informátor című műsora.

  • Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

A rejtett felvételekből egyértelműen kirajzolódik, hogyan is működik a Gajda Péter polgármester vezette kispesti szervezet. Bulikon beszélik meg, ki mennyi pénzt csinált, ahol rendszeresen rendszeres vendég a fehér por, a nők, akik pénzért szórakoztatják őket. Ezeken a partykon százmilliós vagyonukkal dicsekednek, amelyeket közpénzekből hoztak össze.

A felvételek egyik szereplője Lackner Csaba, aki jelenleg Kispest 7-es számú választókerületének önkormányzati képviselője, de sokan mások is hallhatóak rajta. Lackner leggyakrabban Kránitz Krisztiánról beszél, aki szintén önkormányzati képviselő, és a kerületi vagyonkezelő igazgatója, de természetesen szóba kerül még Gajda Péter polgármester, és Somogyi László is, akinek a felesége egyébként szintén önkormányzati képviselő. Somogyi építőipari cégei sorra nyerik a közbeszerzéseket Kispesten. Egy jól felépített szervezet képe rajzolódik ki. Az Informátor birtokába rengeteg anyag került – persze nem olyan, mint Lackneréknek – de ahhoz mindenképpen elég a felvételek száma, hossza, hogy a magukat baloldalinak valló szocialista kiskirályok üzelmeiről hiteles, megdöbbentő kép kerekedjék ki.

A titkos felvételeket nagy valószínűséggel a kispesti MSZP-s kör egy korábbi tagja készíthette, akinek vélhetően vagy elege lett abból, hogy a társai szétlopják a kerületet, vagy azért készítette a leleplező anyagokat, mert őt kihagyták a "lenyúlásokból", a "bulikból". Az anyagok minőségét elnézve titkosszolgálati módszerekről nem beszélhetünk. A fehér por – a pénz mellett – központi téma a kispesti szocik életében.

A műsor folytatásában bemutatta az Informátor, hogy nem csak a gyerekek álma, hanem Kránitz Krisztiáné is valóra vált. Kránitz, azaz „Krinyó” önkormányzati képviselő, ugyanakkor a kispesti vagyonkezelő igazgatója is. Kránitz – Lackner Csaba mellett – Gajda Péter bizalmi embere. Nem csak az üzletben, hiszen együtt fociznak és együtt járnak síelni is. Az utóbbi időszakban viszont megromlott a kapcsolatuk, ugyanis a hangfelvételek szerint Kránitz túlságosan „éhes” volt. Emiatt a kispesti MSZP ki is szavazta, vagyis a közelgő választásra már nem indították el önkormányzati képviselőjelöltként.

Az alábbi beszélgetés is az Informátor birtokába került felvételeken hangzik el:

„– Innentől kezdve a Krisztiánnak sajnos… szerintem ki lett herélve.

 – Jó, de ő már mondta, hogy már nyugdíjba mehet, megkereste amit akart, nem?

– Tudod, milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez…”

Lackner Csaba szerint tehát Kránitznak vagy ahogy ők hívják “Krinyónak” körülbelül 200-250 milliós vagyona lehet.

A teljes adás itt tekinthető meg:

Hír TV

 

 

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!