2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Informátor: A választásnak vége, a botrány folytatódik

2019. október 18., péntek 20:44

Karácsony Gergely és csapata győzött Budapesten - ez már nem újdonság. A XIX. Kerületi MSZP üzelmeit korábban az Informátor derítette fel és mutatta be. Lackner Csaba, a szocik önkormányzati képviselője kábítószerezés közben vallott arról, hogyan lopják szét Kispestet.

Nemcsak Kispesten, de még Magyarországon sem volt nagyon ekkora botrány. Egy önkormányzati képviselő saját maga vallja be, hogy korrupt az egész önkormányzat és egyetlen igazi céljuk saját maguk meggazdagodása. A kispesti MSZP eredményvárójára érkező Gajda Pétert kérdezte az Informátor stábja, aki ekkor még végleges eredményeket nem tudott.

Riporter: A kispesti korrupciós botrány mit gondol mennyire nyomja rá a bélyegét az eredményre?

Gajda Péter: Hát ezt a korrupciós botrányt Önök kreálták, úgyhogy én remélem…

Riporter: Nem mi beszéltünk a hangfelvételen, hanem Lackner Csaba.

Gajda Péter: És nem is én beszéltem.

Riporter: Hanem Lackner Csaba az Ön önkormányzati képviselője.

Gajda Péter: Valószínűleg nem ő beszél ezeken a hangfelvételeken.

Riporter: Még mindig nem ismeri fel Lackner Csabát?

Gajda Péter: Valószínűleg ezeken a felvételeken nem ő beszél.

Lackner Csaba az eredményváróra nem jött el, viszont a stáb úgy tudja az ünneplés nem maradt el, hiszen a kokain és korrupciós botrányba keveredett önkormányzati képviselőt simán megválasztották a kispestiek. Visszatérve Gajdára. A kispesti polgármester ugyan elég rafinált, de őt is csőbe lehet húzni.

Riporter: Krinyó jön?

Gajda Péter: Ha volt képviselőtársamat, mert ugye ő már ma nem képviselő a tisztességes nevén szólítja, akkor szívesen szóba állok Önnel.

Riporter: Ezért csak azért mondom, mert azt mondta, hogy Krinyó nevet nem ismer, de ezek szerint tudja, hogy Kránitz Krisztiánra gondolok.

Gajda Péter: ÖÖÖÖÖÖÖ. 

Teljes műsor: