2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Informátor

Informátor: DK-s lejárató kampány

Gyurcsány Ferencék állhatnak az ördög ügyvédje blog és Borkai megbuktatása mögött. Exkluzív hangfelvételek itt, az Informátorban.

  • Informátor: DK-s lejárató kampány

Október 13-a óta a fél ország azt elemzi, hogy a Borkai-ügynek milyen hatása volt az önkormányzati választási eredményekre és hogy Budapesten is számos megyei jogú városban a korábbi győri polgármester vállalhatatlan ügye miatt veszített-e a Fidesz. A választások óta azt is találgatják, hogy ki lehet az ördög ügyvédje, aki blogján robbantotta a Borkai-ügyet, és aki hamis rágalmakat szőtt a videó köré. Az erkölcstelen viselkedésen túl sem a kokainozást, sem pedig a korrupciós vádakat nem tudták bebizonyítani. Azokról kiderültek, hogy hazugságok, és kétségkívül a profi lejárató akció részei. Az ördög ügyvédjéről azóta sem hullt le a lepel, de az Informátor közelebb jutott a megoldáshoz. A Hír TV oknyomozó műsora kiderítette, hogy előre megszervezett és kitalált DK-s lejárató akció lehetett a Borkai videó, amellyel egy korábbi DK-s jelölt pénzt követelve, zsarolta is Borkaiékat. Az Informátor egy újabb kulcsszereplőt is lebuktatott. Exkluzív hangfelvételek és egy eddig ismeretlen tanúvallomás bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferencék állhatnak az ördög ügyvédje blog és Borkai megbuktatása mögött.  

Az Informátor által megszerzett hangfelvételek egyértelműen bizonyítják Póczik József zsarolását, hiszen a volt válogatott labdarúgó és DK-s jelölt a Borkai videót és képeket emlegeti, és tízmillió forintot kért Rákosfalvy Zoltán ügyvédtől a fotókért cserébe. A rendőrség nyomozást indított a zsarolást miatt, miközben az ördög ügyvédje körül is szorul a hurok, aki már szintén a nyomozók célkeresztjében van. Ráadásul az Informátor azt is kiderítette, hogy DK-s lejárató akció lehetet a Borkai videó és az ördög ügyvédje. Oknyomozó műsorunk azt a tanúvallomást is megszerezte, amelyet Rákosfalvy Zoltán ismerőse és barátja, Puska Péter tett a nyomozóhatóságnál, és amelyben az áll, hogy a DK még a Borkai-ügy kirobbanása előtt megkapta a felvételeket. Puska Péter azt is elmondta a nyomozóknak, hogy az ördög ügyvédjéről azt sikerült kideríteniük, hogy van egy J. Zoltán nevű személy, akit ifjabb F. Gábor kért meg arra, hogy menjen Győrbe, és próbáljon pénzt kérni a Borkai felvételekért.

Teljes műsor: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Verstappen nyerte a sprintfutamot

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A negyedik helyről rajtoló Max Verstappen, a Red Bull címvédő és háromszoros világbajnok versenyzője nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati sprintfutamát.
Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!