2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Informátor: DK-s lejárató kampány

Hír TV

2019. november 29., péntek 21:11

Gyurcsány Ferencék állhatnak az ördög ügyvédje blog és Borkai megbuktatása mögött. Exkluzív hangfelvételek itt, az Informátorban.

Október 13-a óta a fél ország azt elemzi, hogy a Borkai-ügynek milyen hatása volt az önkormányzati választási eredményekre és hogy Budapesten is számos megyei jogú városban a korábbi győri polgármester vállalhatatlan ügye miatt veszített-e a Fidesz. A választások óta azt is találgatják, hogy ki lehet az ördög ügyvédje, aki blogján robbantotta a Borkai-ügyet, és aki hamis rágalmakat szőtt a videó köré. Az erkölcstelen viselkedésen túl sem a kokainozást, sem pedig a korrupciós vádakat nem tudták bebizonyítani. Azokról kiderültek, hogy hazugságok, és kétségkívül a profi lejárató akció részei. Az ördög ügyvédjéről azóta sem hullt le a lepel, de az Informátor közelebb jutott a megoldáshoz. A Hír TV oknyomozó műsora kiderítette, hogy előre megszervezett és kitalált DK-s lejárató akció lehetett a Borkai videó, amellyel egy korábbi DK-s jelölt pénzt követelve, zsarolta is Borkaiékat. Az Informátor egy újabb kulcsszereplőt is lebuktatott. Exkluzív hangfelvételek és egy eddig ismeretlen tanúvallomás bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferencék állhatnak az ördög ügyvédje blog és Borkai megbuktatása mögött.  

Az Informátor által megszerzett hangfelvételek egyértelműen bizonyítják Póczik József zsarolását, hiszen a volt válogatott labdarúgó és DK-s jelölt a Borkai videót és képeket emlegeti, és tízmillió forintot kért Rákosfalvy Zoltán ügyvédtől a fotókért cserébe. A rendőrség nyomozást indított a zsarolást miatt, miközben az ördög ügyvédje körül is szorul a hurok, aki már szintén a nyomozók célkeresztjében van. Ráadásul az Informátor azt is kiderítette, hogy DK-s lejárató akció lehetet a Borkai videó és az ördög ügyvédje. Oknyomozó műsorunk azt a tanúvallomást is megszerezte, amelyet Rákosfalvy Zoltán ismerőse és barátja, Puska Péter tett a nyomozóhatóságnál, és amelyben az áll, hogy a DK még a Borkai-ügy kirobbanása előtt megkapta a felvételeket. Puska Péter azt is elmondta a nyomozóknak, hogy az ördög ügyvédjéről azt sikerült kideríteniük, hogy van egy J. Zoltán nevű személy, akit ifjabb F. Gábor kért meg arra, hogy menjen Győrbe, és próbáljon pénzt kérni a Borkai felvételekért.

Teljes műsor: 

Hír TV