2024. 09. 12. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Híradó 12:00

Színes

A helyes vitaminszedés szabályai

Kovács Hetti salgótarjáni szakember mindenkinek azt tanácsolja, időben készítse fel a szervezetét a hidegebb időszakra - írja a nool.hu. A helyes vitaminszedés szabályai
Világszerte nő a géllakk okozta allergiások száma

Világszerte nő a géllakk okozta allergiások száma

A körömszépészeti termékekben előforduló vegyi anyagok közül az úgynevezett akrilátorok okozzák a legtöbb allergiás megbetegedést. Ezek felelnek azért, hogy az UV lámpa hatására a köröm felszínén a géllakk megkeményedjen. 2024. szeptember 11.
A rossz idő miatt elmarad a SZIA

A rossz idő miatt elmarad a SZIA

A Szeged International Airshow (SZIA) szervezői bejelentették: a rendkívül kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt a Dél-Alföld egyik legrangosabb légiparádéját szeptember 13-14. között, a közönség és a közreműködők biztonsága érdekében kénytelenek lemondani. 2024. szeptember 11.
Befejeződött Katalin walesi hercegnő kemoterápiás kezelése

Befejeződött Katalin walesi hercegnő kemoterápiás kezelése

Befejeződött Katalin walesi hercegnő kemoterápiás kezelése. Ezt személyesen Katalin, Vilmos brit trónörökös felesége jelentette be hétfőn. 2024. szeptember 09.
Elon Musk már nagyon készül a Marsra

Elon Musk már nagyon készül a Marsra

A legénység nélküli űrhajóval a Marson való biztonságos landolást tesztelik majd - fűzte hozzá szombati bejegyzésében Musk. 2024. szeptember 09.
Az Imagine Dragons jövő júniusban a Puskás Arénában lép fel

Az Imagine Dragons jövő júniusban a Puskás Arénában lép fel

Első európai stadionturnéja keretében jövőre Magyarországon is fellép az Imagine Dragons. 2024. szeptember 09.
Kettlebellel edz a miniszterelnök

Kettlebellel edz a miniszterelnök

A Blikk arról ír, hogy Orbán Viktor kettlebellel edz heti négy-öt alkalommal, és a külföldi útjaira is magával viszi a sporteszközöket. 2024. szeptember 09.
Címvédéssel zárult az VII. MTFE Sírásó Verseny

Címvédéssel zárult az VII. MTFE Sírásó Verseny

Az elsőre talán morbidnak tűnő, de valójában mély szakmaiságot adó megmérettetésen nemcsak sírásás, de hantolás és virágültetés ágakban is versenyeztek a résztvevők. 2024. szeptember 08.
Magyarországon is nagy rajongótábora van a Csillagok háborújának + videó

Magyarországon is nagy rajongótábora van a Csillagok háborújának + videó

Második alkalommal rendezték meg Pécsett a Star Wars azaz a Csillagok háborúja napot. A filmeposznak óriási rajongótábora van Magyarországon is. Idén a szervezők megduplázták a kiállítóteret, így az érdeklődők a korábbinál jóval több szereplőt, jelenetet láthattak. 2024. szeptember 07.
Takács Péter egészségügyi államtitkár lesz vasárnap a Bayer show vendége + videó

Takács Péter egészségügyi államtitkár lesz vasárnap a Bayer show vendége + videó

Több hónapos várólisták, klimatizálatlan egészségügyi intézmények, egészségügyi szakdolgozókat vegzáló EP-képviselő. Hogyan látja ezeket a problémákat az egészségügyi államtitkár? 2024. szeptember 07.

A vadpörkölté és boré a főszerep Zalaegerszegen + videó

Szoboravatással indult a Vadpörkölt- és Borfesztivál Zalaegerszegen. Az állatok és vadászat istennőjét, Dianát megformázó alkotást a Béke-ligetben leplezték le. 2024. szeptember 07.

Vadriasztó prizmákat helyeztek el a szakemberek Sopron környékén + videó

A csaknem 1 millió forintból megvalósult fejlesztésnek köszönhetően egy hónapja nem történt vadbaleset. 2024. szeptember 03.

Augusztusban több, mint 200 földmozgást regisztráltak a Kárpát-medencében

Augusztusban 207 földmozgást regisztrált a Kárpát-medencében a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma. 2024. szeptember 02.

Sárkányhajó-versenyt rendezett a pécsi Rotary Club + videó

Jótékonysági sárkányhajóversenyt rendezett a pécsi Rotary Club Orfűn, a Pécsi-tavon. A nevezési díjakat a klub ösztöndíj-programjára fordítják, melynek célja a tehetséges fiatalok támogatása. 2024. szeptember 01.

A macskáké volt a főszerep Egerben + videó

Nemzetközi macska kiállítást tartottak Egerben. A kétnapos eseményre 13 országból érkeztek kiállítók és bírák. A látogatók testközelből csodálhatták meg a doromboló kedvenceket és bátran feltehették kérdéseiket a 26 fajtával kapcsolatban. 2024. szeptember 01.

Szeptember első hetében is kitart a kánikula

Szeptember első hetében is napos, száraz, meleg idő várható 32-37 Celsius-fok közötti csúcshőmérséklettel, és csak elvétve fordulhat elő zápor, zivatar. 2024. szeptember 01.

A WHO jelentése szerint a fiatalok körében "kiment a divatból" az óvszerhasználat + videó

Egyre kevesebb tinédzser használ óvszert – írta meg egy kutatás alapján a Világgazdság. A lap az Egészségügyi Világszervezet tájékoztató anyagát szemlézve hozzáteszi: a WHO veszélyre figyelmeztet. A kamaszok egyre kevésbé használnak óvszert. 2024. augusztus 31.

Hatalmas pusztítást végzett a vihar a soltvadkerti élményparkban + videó

Alaposan megszenvedte Soltvadkert és környéke a szerda kora esti szélvihart a baon.hu beszámolója szerint. 2024. augusztus 29.

Anyamedve és bocsa bukkanhatott fel a miskolci Avason

Egy bejelentő arról számolt be, hogy medvéket - anyát és bocsát - látta csütörtök délelőtt az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban - számolt be a boon.hu.  2024. augusztus 29.

A női autizmus és az anorexia közötti összefüggést vizsgálja a HUN-REN kutatása

Az autizmus diagnosztizálására eddig használt mérőeszközök nem elég szenzitívek a nőket érintő rendellenességek felfedésére. 2024. augusztus 28.

Szájtátva csodálták meg az országutak királyának számító Ferrarit

A német rendszámú Ferrarit a Balmazújvárosi úton itatták meg nemrég. 2024. augusztus 27.

Két szibériai tigrissel bővült a ljubljanai állatkert

Egy hím és egy nőstény szibériai tigrissel bővült a ljubljanai állatkert; az állatok még szokják a környezetüket, így csak szeptember közepétől tekinthetik meg őket a látogatók - közölte az intézmény. 2024. augusztus 27.

Csúcsot döntött a hajnali hőség Budapesten + videó

Meleg van, de az igazi hőség csak ezután jön! Szombattól ismét elrendelte a másodfokú hőségriasztást az egész országra a tisztifőorvos. A hajnali hőség Budapesten így is csúcsot döntött, ma megdőlt a fővárosi melegrekord. A János-hegyen 23,5 Celsius-fokot mértek. 2024. augusztus 26.

Van jövője a csemegeszőlőnek + videó

Harmadik alkalommal rendeztek országos csemegeszőlő kiállítást és versenyt a Pécsi Tudományegyetem borbirtokán. A fajta iránt évről évre nő a kereslet. A rendezvény célja a népszerűsítés, hiszen a hazai fogyasztás nagy része importból származik. 2024. augusztus 24.

A hétvégén folytatódik a 4. Ikarus MiniFeszt + videó

Az Ikarus-gyár, melynek története 1895-ig nyúlik vissza, családi vállalkozásból nemzetközi szinten elismert vállalattá nőtte ki magát. A gyár többszöri újratervezéssel és a gyártás újrakezdésével kiállta a történelem viharait. A hétvégén látogatható az Ikarus MiniFest, Illés Péter kollégánkat kapcsoljtuk. 2024. augusztus 24.

Új hír érkezett a Biodómmal kapcsolatban - a látogatókat is várják

Bivalyok, tevék, sörényes juhok és szürkemarhák kerültek a Biodóm szabadtéri kifutóiba, az állatokat péntektől már a közönség is megnézheti az új helyszínen - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken. 2024. augusztus 23.

Alain Delon három gyereke és a színész barátnője Delon 200 millió eurós vagyonán civakodik

Alain Delon örökösei talán egy időre megbékélnek a gyászban, és abbahagyják a több mint egy éve folytatott méltatlan vitát egymással és Delon élettársával. 2024. augusztus 22.

A világ második legnagyobb csiszolatlan gyémántját bányászták ki Botswanában

Hatalmas méretű, 2492 karátos nyers gyémántot bányásztak ki a botswanai Karowe bányában – jelentette be csütörtökön a Lucara kanadai gyémántbánya-vállalat, amely délután újságírók előtt is bemutatja a drágakövet. 2024. augusztus 22.

Minden idők legnagyobb augusztus 20-i tűzijátékát csodálhatták a Duna felett az ünnepelők + videó

A fényjátékot modern fénytechnikai elemek és vetítések kísértek. Idén ráadásul az eddigi 4,3 kilométer helyett több mint 5 kilométer hosszan húzódott a tűzijáték vonala. 2024. augusztus 21.

Legfrissebb hírek

Sérült siklóernyőst mentettek a Gerecsében

Sérült siklóernyőst mentettek a Gerecsében

Sziklafalnak csapódott, súlyosan megsérült siklóernyőst hoztak le szerda éjjel a Gerecsében, a Pes-kő barlang melletti sziklafalról - közölte a Magyar Barlangi Mentőszolgálat koordinátora csütörtökön az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!