2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Sport

A Ferencváros magabiztosan legyőzte a Fehérvárt

A címvédő és listavezető Ferencváros házigazdaként magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.

  • A Ferencváros magabiztosan legyőzte a Fehérvárt

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Ferencvárosi TC-MOL Fehérvár FC 3-0 (2-0)

-----------------------------------------

Groupama Aréna, 8719 néző, v.: Berke

gólszerzők: Zubkov (10.), R. Mmaee (40.), Uzuni (58.)

sárga lap: Blazic (37.), Vécsei (47.), Besic (70.), Nguen (94.), illetve Heister (22.), Makarenko (52.), Kodro (65.), Fiola (69.), Petrjak (72.)

kiállítva: Bamgboye (93.)

 

    Ferencváros:

    ------------

Dibusz - Wingo (Botka, 66.), Blazic, S. Mmaee (Nguen, 59.), Civic - Vécsei (Besic, 59.), Laidouni - Zubkov (Mak, 87.), Marin, Uzuni (Zachariassen, 59.) - R. Mmaee

 

    MOL Fehérvár:

    -------------

Kovács D. - Fiola, Rus, Stopira, Heister (Hangya, 86.) - Nego, Szendrei (Alef, 66.), Makarenko, Dárdai (Bamgboye, 63.) - Kodro (Nikolics, 86.), Petrjak

 

A kezdés után nagy elánnal estek egymásnak a csapatok, a játékosok a kapukig is eljutottak, az első komolyabb lehetőséget pedig a hazaiak a 10. percben rögtön kihasználták: Zubkov három szép megmozdulás lezárásaként talált be. A gól után sem csökkent az iram, küzdelmes, lüktető volt a játék. Később a fehérváriak előtt is adódtak helyzetek, ám az egyik után kontrát vezető Ferencváros megduplázta a különbséget Mmaee révén.

A szünet után próbált irányítani a Fehérvár, de a Ferencváros újabb veszélyes helyzetet dolgozott ki, majd Uzuni góljával növelte előnyét. A folytatásban cserék és sárga lapot érő taktikai szabálytalanságok következtek, a 78. percben aztán újabb veszélyes hazai kontra futott, ami büntetővel zárult - Kovács Dániel vetődött Zachariassenre -, de Laidouni a kapu mellé gurított. A hátralévő időben a hazaiak megelégedtek az eredmény tartásával, a lefújás előtti pillanatokban így Bamgboye kiállítása okozott csak feszültséget, aki hátrakönyökölt az őt visszahúzó Nguennek.

A Ferencváros sorozatban harmadszor nyert a pontvadászatban, míg a székesfehérváriak idegenben továbbra is nyeretlenek, négy döntetlen után másodszor szenvedtek vereséget.

Az FTC legközelebb csütörtökön, az Európa-ligában lép pályára, a csoportjában pont nélkül utolsó helyen álló magyar együttes a spanyol Betis vendége lesz.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!