2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Megszületett az ítélet a veronai busztragédia ügyében, enyhített a bíróság

Jogerős. Hat év letöltendőt kapott a veronai buszbalesetet okozó sofőr. Öt évvel a beleset után megszületett a jogerős döntés a 18 halálos áldozatot követelő 2017-es veronai buszbaleset ügyében. A vádlott V. János nem jelent meg személyesen a velencei bíróság előtt.

A 18 áldozatot követelő, 2017 januárjában bekövetkezett veronai busztragédia sofőrjét, V. Jánost hat évre ítélte a másodfokon eljáró, azaz jogerős ítéletet meghozó mestrei bíróság, azaz az eredetileg kiszabott 12 évet megfelezte a másodfokon eljáró hatóság.

Az ítéletet percekkel ezelőtt szóban hirdették ki, írásba pedig most foglalják – értesült a Bors olaszországi forrásból.

A tárgyaláson a vád és a védelem egyezsége volt a döntő, majd miután ez megszületett, felhívták tolmács segítségével telefonon V. Jánost, aki elfogadta a verdiktet. Büntetését Olaszországban kell letöltenie.

Borsonline - HírTV

Fotó: Az egész országot megrázta a 2017-es tragédia © AFP

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szigorítások Spanyolországban

A HírTV-t Tóth Brigitta tudósítja Alicantéból. 2021. november 27.

Lövöldözés volt egy észak-karolinai plázában

Az incidens az bevásárlóközpont egyik legforgalmasabb napján, az úgynevezett Black Friday-on történt. 2021. november 27.

Buszbalesetet szenvedtek a zarándokok Mexikóban

Legkevesebb 19 zarándok életét vesztette egy buszbalesetben Mexikóban, 32-en, köztük gyermekek is megsebesültek. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Nem azt mondta Kövér

A Telex, az Index, a HVG és a 444 bombasztikus címekkel ismertette Kövér László házelnök egy beszédét, amelyet tavaly a  titkosszolgálatok vezetői előtt mondott. A lényeg, Kövér László szerint az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A baj az, hogy a politikus nem ezt mondta.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!