2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Karácsonyig tarthat míg megalakul az új német kormány

Mindkét jelölt készül a kormányzásra - a reggeli lapok így összegezték a német parlamenti választások előzetes eredményét. Mivel sem a szociáldemokraták, sem a kereszténydemokrata pártszövetség nem szerzett jelentős előnyt a másikkal szemben, így most a két kisebb párton, a Zöldekre és a Szabad Demokratákra hárul a feladat, hogy eldöntsék, kivel alakítanának kormányt.

  • Karácsonyig tarthat míg megalakul az új német kormány

A hivatalos előzetes eredmények közzététele után ma reagált először Brüsszel a vasárnapi német választásokra. A belga fővárosban figyeli a fejleményeket tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.

Kapcsoltuk a Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézőpont Csoport vezetőjét. Jó napot kívánok!

  • Armin Laschet az uniós jogállamisági viták ellenére, békejobbot ígért Lengyelországnak és Magyarországnak.
  • Mire lehet számítani Olaf Scholz-tól, ha esetleg ő lesz a kancellár?
  • Mire számíthatunk a kisebb pártoktól? Különösen azért érdekes ez, mert a Zöldek, aki jó eséllyel részesei lesznek a következő kormánykoalíciónak, a kormányban a külügyi tárcát célozták meg.

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!