2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Ezrek tüntettek Bécsben a kötelező oltás ellen

Mintegy 15 ezren tüntettek a kötelező oltások ellen Bécsben. Az osztrák kormány csütörtöki törvénytervezete egyelőre nagyon népszerűtlen, a módosítás szerint, a magukat be nem oltatók háromhavonta, közel négyezer eurós bírságot kapnak. Ausztriában az oltásellenes nézeteket elsősorban a szélsőjobb oldal támogatja, a többi párt a kötelező oltás mellett van, így, az osztrák szakértők szerint a törvény megszavazása csak formalitás. Amennyiben a törvényt tényleg megszavazzák, az első bírságokat már februárban kioszthatják.

  • Ezrek tüntettek Bécsben a kötelező oltás ellen

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!