2020. július 8.,
szerda, Ellák napja

Donald Trump a demokrata elnökjelölteken viccelődött

2020. február 21., péntek 09:45

Az amerikai elnök Mini Mike-nak nevezte demokrata ellenfelét, Michael Bloomberget. Az USA első embere szerint 2016-ban azért is választották meg, mert a vitákon, Bloomberggel ellentétben, ő tudott válaszolni a kérdésekre. Donald Trump leginkább a demokrata elnökjelölt-aspiránsokon viccelődött kampányrendezvényén. A mintegy egyórás beszédben Trump ismét ostorozta a sajtót, amely szerinte tisztességtelen, mert nem számol be a kormányzat eredményeiről. Hozzátette: ennek ellenére ismét a republikánusok fognak nyerni. Az Egyesült Államokban november 3-án tartják az elnökválasztást.

Több ezer támogatója várta az USA első emberét Colorado Springsben.

Donald Trump leginkább a demokrata elnökjelölt-aspiránsokon viccelődött kampányrendezvényén.

Az USA első embere nemcsak a demokratákat bírálta.

A mintegy egyórás beszédben Trump ismét kritizálta a sajtót, amely szerinte tisztességtelen, mert nem számol be a kormányzat eredményeiről. Hozzátette: ennek ellenére ismét a republikánusok fognak nyerni.

A demokraták tévévitáját nemcsak Trump bírálta, hanem maga az egyik elnökjelölt aspiráns is.

Kevesebb mint 9 hónappal a választások előtt tovább csökkent a jelölésért küzdő demokraták száma. A korábbi 25-höz képest most 8-an versengenek.

A jelöltek többségének azonban az is kihívás, hogy versenyben maradjon a következő három hétben, vagyis a Szuper Keddig, amikor egyszerre 14 államban lesz előválasztás. 

HírTV