2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

A cseh elnökség megállapodna a jogállamiságról

Óvatos optimizmusra ad okot a július 1-jétől induló cseh soros elnökség programja. Hidvéghi Balázs ezt azután mondta, hogy a cseh miniszterelnök bemutatta féléves elnökségük prioritásait Strasbourgban.

  • A cseh elnökség megállapodna a jogállamiságról

Petr Fialla kiemelte az uniós energiabiztonság fontosságát, és hangsúlyozta, hogy Csehország 97%-ban az orosz földgáztól függ, az erről való leválás pedig éveket vehet igénybe. A cseh kormányfő arról is beszélt, hogy elnökségük a Magyarország ellen folyó jogállmaisági eljárást a megállapodás felé mozdítaná el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!