2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Gazdaság

Turi-Kovács: Most kell változtatni a rendszeren

1,5 millió ember adja bérbe földjeit, az ő jövedelmük is veszélybe kerülhet az agrártámogatások újraosztásával – mondta Turi-Kovács Béla.

1,5 millió ember adja bérbe földjeit, az ő jövedelmük is veszélybe kerülhet az agrártámogatások újraosztásával – mondta Turi-Kovács Béla Magyarország élőben című műsorunkban. A fideszes országgyűlési képviselő szerint most kell változtatni a területalapú támogatási rendszeren, mert a mezőgazdaságban nem lehet éveket várni. „A területalapú támogatások átalakítása nem egy lépésben történhet meg, hanem egy programnak a megvalósítása során. Helyes, hogy a kormány három nagy célra akarja felhasználni – állattartás, vetőmagtartás és zöldségtermesztés –, ezek nagyon jó célok, csak akkor meg kell mondani, hogy ez nem holnap, nem holnapután lesz, meg kell adni a kifutást, ahol nem következik be az állattartásban egy csökkenés, az katasztrófa lenne, és nem következik be egy olyan helyzet, a kisemberek – akik a legnagyobb politikai támogatóink – nem fogják úgy érezni, hogy bizonytalan helyzetbe kerültek.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!