2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Heti terror

Heti terror: A migráció pozitív jelenségként való beállítása komoly veszélyt hoz az emberiségre

Szijjártó Péter felszólította az ENSZ vezetését, hogy költsön többet a globális terrorellenes küzdelemre és kevesebbet a migráció elősegítésére. Arról is beszélt, hogy Európának vissza kell adni a biztonságot. Mai második témánk a thaiföldi mészárláshoz kapcsolódik, amelyet egy katona követett el. Vajon mennyire alaposan vizsgálják a Távol-Keleten és Európában a katonák mentális állapotát?

  • Heti terror: A migráció pozitív jelenségként való beállítása komoly veszélyt hoz az emberiségre

Szijjártó Péter felszólította az ENSZ-t

Szijjártó Péter felszólalásában elmondta, hogy a migráció folyamatos elősegítése, a világ egyik legpozitívabb jelenségeként való beállítása nagyon komoly veszélyt hoz az egész emberiségre.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint az ENSZ globális migrációs csomagja biztatás az embereknek arra, hogy keljenek útra. Ezzel pedig már most is veszélyeztetik a célországokat.

Ezért felszólította az ENSZ-t, hogy a terrorellenes küzdelmet vegye bele a költségvetésébe, költsön többet a globális terrorellenes küzdelemre, és kevesebbet a migráció elősegítésére, mert ez szolgálja a világ minden lakójának érdekét.

Thaiföld történetének legvéresebb ámokfutása

16 órán át tartott Thaiföld történetének legvéresebb ámokfutása egy csendes vidéki városban.

A 32 éves alhadnagy agyonlőtte a felettesét és annak anyósát, mert állítólag becsapták egy ingatlan adás-vételben. A férfi ezután egy katonai bázisra sietett, fegyvereket vett magához és ellopott egy katonai terepjárót, amiből válogatás nélkül tüzelt a járókelőkre.

Aztán egy bevásárlóközpontba vette be magát, túszokat ejtett és elbarikádozta magát. A rendőrség különleges egysége végül megostromolta a plázát.

Végeztek az ámokfutóval és 8 túszt sértetlenül kiszabadítottak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!