2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Heti terror

Heti terror: A jóhiszeműség áldozatai

Teljes képtelenség, hogy a britek szabadon engedték a londoni késelőt, aki korábban terrorista merénylet tervezése miatt ült börtönben. Ilyen naivitással nem lehet egy ország biztonságát garantálni. Heti terror: A jóhiszeműség áldozatai
Heti terror: Eltűntethetetlen a Boko Haram

Heti terror: Eltűntethetetlen a Boko Haram

A témát Földi László biztonságpolitikai szakértővel és Horváth Józseffel, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadójával jártuk körbe. 2020. december 19.
Heti terror: Fel akarja hígítani az EU a kontinens lakosságát

Heti terror: Fel akarja hígítani az EU a kontinens lakosságát

Ezen a héten Georg Spöttle és Demkó Attila voltak voltak Déri Stefi vendégei a Hír TV Heti terror című műsorában. 2020. december 12.
Heti Terror: Politikai szándék áll a kárpátaljai magyar szervezetek elleni akció hátterében

Heti Terror: Politikai szándék áll a kárpátaljai magyar szervezetek elleni akció hátterében

A műsor vendégei Földi László biztonságpolitikai szakértő és Horváth József az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója voltak. 2020. december 05.
Heti terror: Olaszországban egy erős politikai döntésre lenne szükség

Heti terror: Olaszországban egy erős politikai döntésre lenne szükség

A nizzai merénylő végigutazta egész Olaszországot, mielőtt a határon átlépve Nizzába érkezett és végrehajtotta a véres merényletet. 2020. november 28.
Heti terror: Franciaországban reneszánszát éli az iszlám

Heti terror: Franciaországban reneszánszát éli az iszlám

A Hír TV eheti Heti terror című műsorában arra kereste Déri Stefi a választ vendégeivel, hogy miért erősödtek meg az iszlám felhangok Franciaországban. 2020. november 21.
Heti terror: Lehetetlen a párbeszéd a radikálisokkal!

Heti terror: Lehetetlen a párbeszéd a radikálisokkal!

A hatóságok radikális iszlamisták után kutatnak Európában. Vajon képes-e véget vetni a merényleteknek az Európai Unió és a tagállamok? A Heti terrorban erről is szó esett. 2020. november 14.
Heti terror: Európába került át a dzsihád frontvonala

Heti terror: Európába került át a dzsihád frontvonala

Ezen a héten az Európát megrázó bécsi terrortámadás hátteréről és annak várható következményeiről beszélgetett Földi Lászlóval és Georg Spöttlével Déri Stefi. 2020. november 07.
Heti terror: Igazi erőt idáig Franciaország nem volt képes felmutatni

Heti terror: Igazi erőt idáig Franciaország nem volt képes felmutatni

A Heti Terror ma esti vendégei, Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő és Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója voltak. 2020. október 29.
Heti terror ma 18:05-kor a Hír TV-n!

Heti terror ma 18:05-kor a Hír TV-n!

Heti terror ma 18:05-től a Hír TV-n. 2020. október 29.

Heti Terror: Brutális merénylet Franciaországban

A Heti terror című műsorának Földi László, biztonságpolitikai szakértő és George Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője voltak a vendégei. 2020. október 24.

Heti terror: Újraéledhet az Iszlám Állam?

Új vezetője van az Iszlám Államnak. Emiatt ismét instabilizálódnak egyes szíriai területek, közben pedig egyre erősödik a terrorszervezet tevékenysége az interneten is. 2020. október 17.

Heti terror: A Salvini-csomag eltörlése gyakorlatilag újabb meghívó a migránsoknak

Olaszország lesz a Földközi-tenger legnagyobb migránstábora? - Heti terror című műsorunkban Speidl Bianka és Georg Spöttle szakértőket kérdezte Déri Stefi. 2020. október 10.

Heti terror: Súlyos hatással lehet Európára a kiszélesedő hegyi-karabahi konfliktus

Miért fontos Hegyi-Karabah a nagyhatalmaknak? A Heti terror vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Horváth József biztonságpolitikai tanácsadó. 2020. október 03.

Heti terror: Veszélyes csapdákat tartalmaz az új uniós migrációs paktum

Heti terror című műsorunkban Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője és Földi László biztonságpolitikai szakértő az új uniós migrációs paktum „apróbetűs részeire” is rámutatott. 2020. szeptember 26.

Heti terror: Nehogy már a migráns zsaroljon!

Veszélyes precedenst teremthet a görög szigetvilágban, hogy bevándorlók felgyújtották a sátraikat a móriai befogadóközpontban. A Heti terror vendége volt Nógrádi György és Horváth József. 2020. szeptember 19.

Heti terror: Nem fogadhatjuk el, hogy egy közép-európai az kettes számú állampolgár legyen

A Heti terror vendégei Földi László biztonságpolitikai szakértő és Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai elemzője voltak. 2020. szeptember 12.

Heti terror: Koránégetés Malmőben

„Egy inváziót él meg Európa, az invázió neve pedig a muszlim térhódítást jelenti” – hangsúlyozta Földi László biztonságpolitikai szakértő. 2020. szeptember 05.

Heti terror: Amit látunk az egy kisebbség erőszaka a többség felett

Kezd eszkalálódni a helyzet az Egyesült Államokban - a stúdóban Földi László és Horváth József biztonságpolitikai szakértők. Műsorvezető: Déri Stefi. 2020. augusztus 29.

Heti terror: Nem a vírus az ellensége Európának

A Heti terror vendégei Földi László és Horváth József voltak. 2020. március 18.

Heti terror: Továbbra is háborús állapotok vannak a görög-török határon

A Hír TV Heti terror című műsorának Nógrádi György és Horváth József biztonságpolitikai szakértők voltak a vendégei. 2020. március 11.

Heti terror: „Itt nem lesz újabb 2015”

„Nálunk még van hely” – üzentek a migránsoknak az antifák és az NGO-k egy berlini tüntetésen – erről is szó esett Heti terror című műsorunk legutóbbi adásában. 2020. március 04.

Heti terror: A folyamatos terror az emberek életét egy abnormális irányba tolja el

A Heti terrorban Déri Stefi Földi Lászlóval és Horváth Józseffel beszélgetett. 2020. február 26.

Heti terror: Líbiában eladják a migránsokat az embercsempészeknek

A Heti terrorban Déri Stefi vendégei Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő voltak. 2020. február 19.

Heti terror: A migráció pozitív jelenségként való beállítása komoly veszélyt hoz az emberiségre

A Hír TV Heti terror című műsorában Földi László biztonságpolitikai szakértő és Horváth József biztonságpolitikai elemző voltak Gantner Barnabás vendégei. 2020. február 12.

Heti terror: Néhány nappal a támadás előtt helyezték szabadlábra a londoni késelőt

A Heti terrorban Déri Stefi a londoni terrortámadásról kérdezte vendégeit. 2020. február 05.

Heti terror: A röszkei határsértés egy terrortámadás volt

Szerda este a Heti terror vendégei Horváth József biztonságpolitikai elemző és Földi László biztonságpolitikai szakértő voltak. 2020. január 29.

Heti terror: Nem jöhet létre win-win megoldás Líbiában

A Heti terror vendége Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója és Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai elemzője volt. 2020. január 22.

Heti terror: Hibák sorozata vezetett az ukrán gép tragédiájához

A Hír TV Heti Terror című műsorának vendégei Nógrádi György és Horváth József biztonságpolitikai szakértők voltak. 2020. január 15.

Legfrissebb hírek

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!