2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Heti terror

Heti terror

A műsorban elsősorban a terrorizmussal összefüggő biztonságpolitikai témákat elemzünk szakértőinkkel. Ugyanakkor a műsor profiljába belefér, hogy a terrorizmust, mint fogalmat tágabb értelemben véve, a világ egyes régióiban kialakult válsághelyzetekről is beszélgessünk. A műsor célja, hogy a napjainkban sajnálatos módon elszaporodó merényletek, valamint a mindennapi biztonságérzetünket érintő események hátterét bemutassa.

Adás: szerda: 22.30

Heti terror: Olaszországban egy erős politikai döntésre lenne szükség

2020.11.28.

A nizzai merénylő végigutazta egész Olaszországot, mielőtt a határon átlépve Nizzába érkezett és végrehajtotta a véres merényletet.

Heti terror: Franciaországban reneszánszát éli az iszlám

A Hír TV eheti Heti terror című műsorában arra kereste Déri Stefi a választ vendégeivel, hogy miért erősödtek meg az iszlám felhangok Franciaországban.

Heti terror: Lehetetlen a párbeszéd a radikálisokkal!

A hatóságok radikális iszlamisták után kutatnak Európában. Vajon képes-e véget vetni a merényleteknek az Európai Unió és a tagállamok? A Heti terrorban erről is szó esett.

Heti terror: Európába került át a dzsihád frontvonala

Ezen a héten az Európát megrázó bécsi terrortámadás hátteréről és annak várható következményeiről beszélgetett Földi Lászlóval és Georg Spöttlével Déri Stefi.

Heti terror: Igazi erőt idáig Franciaország nem volt képes felmutatni

A Heti Terror ma esti vendégei, Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő és Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója voltak.

Heti terror ma 18:05-kor a Hír TV-n!

Heti terror ma 18:05-től a Hír TV-n.

Heti Terror: Brutális merénylet Franciaországban

A Heti terror című műsorának Földi László, biztonságpolitikai szakértő és George Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője voltak a vendégei.

Heti terror: Újraéledhet az Iszlám Állam?

Új vezetője van az Iszlám Államnak. Emiatt ismét instabilizálódnak egyes szíriai területek, közben pedig egyre erősödik a terrorszervezet tevékenysége az interneten is.

Heti terror: A Salvini-csomag eltörlése gyakorlatilag újabb meghívó a migránsoknak

2020.10.10.

Olaszország lesz a Földközi-tenger legnagyobb migránstábora? - Heti terror című műsorunkban Speidl Bianka és Georg Spöttle szakértőket kérdezte Déri Stefi.

Heti terror: Súlyos hatással lehet Európára a kiszélesedő hegyi-karabahi konfliktus

2020.10.03.

Miért fontos Hegyi-Karabah a nagyhatalmaknak? A Heti terror vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Horváth József biztonságpolitikai tanácsadó.

Heti terror: Veszélyes csapdákat tartalmaz az új uniós migrációs paktum

2020.09.26.

Heti terror című műsorunkban Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője és Földi László biztonságpolitikai szakértő az új uniós migrációs paktum „apróbetűs részeire” is rámutatott.

Heti terror: Nehogy már a migráns zsaroljon!

2020.09.19.

Veszélyes precedenst teremthet a görög szigetvilágban, hogy bevándorlók felgyújtották a sátraikat a móriai befogadóközpontban. A Heti terror vendége volt Nógrádi György és Horváth József.