2020. augusztus 11.,
kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja

Háttérkép: Az elmúlt 75 év legrosszabb éve lesz a világgazdaságban

Hír TV

2020. június 18., csütörtök 21:55

Az Egyesült Államok nyugati partján, Seattle városában most már egy hete fennáll egy Capitol Hill Autonomous Zone nevezetű terület, amelyet egy "néger hadúr" – ez a saját maga állítása önmagáról – tart fent és üzemeltet – vezette fel a műsor egyik témáját Bayer Zsolt műsorvezető.

Ezt követően arról is beszélt Bogár László közgazdász, Boros Imre közgazdász és Bayer Zsolt műsorvezető, hogy sikerült az Egyesült Államok úgynevezett elmebaját természetes módon importálni Európába, a kontinens nyugati felére. Mindehhez a média és a mainstream politika tapsikol. Mindezek mellett már június közepe van, de az Európai Unió következő évekre vonatkozó költségvetése még nincs kész.

„Ez azért önmagában véve is elég tragikomikusnak látszik, hogy – azért legyünk őszinték – ennek az egésznek akkor volna értelme, hogyha minden segítség rendkívül gyorsan érkezne. Tehát az erőforrások döntő többségére ebben az évben, tehát pont abban a 2020-ban volna szükség az erőforrások döntő többségére, amikor nagy valószínűséggel az elmúlt 75 év, egészen biztos, hogy legrosszabb éve lesz a világgazdaságban.”

- jegyezte meg Bogár László közgazdász.

Ezt követően, Boros Imre közgazdász Németországról, mely tagjai a soron következő Európai Unió elnökségi tisztségét töltik majd be, a következőket mondta:

„Szerintem a németek a migránsmániájukat nem adják fel, újra asztalra teszik azt, hogy a migránsoknak jönni kell, mese nincs, slussz passz. Nem várok különösebben nagy dolgot tőlük. Változatlanul a kelet-európaiak a rosszfiúk lesznek.”

Teljes adás:

Hír TV