2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Háttérkép

Háttérkép: Az elmúlt 75 év legrosszabb éve lesz a világgazdaságban

  • Háttérkép: Az elmúlt 75 év legrosszabb éve lesz a világgazdaságban

Az Egyesült Államok nyugati partján, Seattle városában most már egy hete fennáll egy Capitol Hill Autonomous Zone nevezetű terület, amelyet egy "néger hadúr" – ez a saját maga állítása önmagáról – tart fent és üzemeltet – vezette fel a műsor egyik témáját Bayer Zsolt műsorvezető.

Ezt követően arról is beszélt Bogár László közgazdász, Boros Imre közgazdász és Bayer Zsolt műsorvezető, hogy sikerült az Egyesült Államok úgynevezett elmebaját természetes módon importálni Európába, a kontinens nyugati felére. Mindehhez a média és a mainstream politika tapsikol. Mindezek mellett már június közepe van, de az Európai Unió következő évekre vonatkozó költségvetése még nincs kész.

„Ez azért önmagában véve is elég tragikomikusnak látszik, hogy – azért legyünk őszinték – ennek az egésznek akkor volna értelme, hogyha minden segítség rendkívül gyorsan érkezne. Tehát az erőforrások döntő többségére ebben az évben, tehát pont abban a 2020-ban volna szükség az erőforrások döntő többségére, amikor nagy valószínűséggel az elmúlt 75 év, egészen biztos, hogy legrosszabb éve lesz a világgazdaságban.”

- jegyezte meg Bogár László közgazdász.

Ezt követően, Boros Imre közgazdász Németországról, mely tagjai a soron következő Európai Unió elnökségi tisztségét töltik majd be, a következőket mondta:

„Szerintem a németek a migránsmániájukat nem adják fel, újra asztalra teszik azt, hogy a migránsoknak jönni kell, mese nincs, slussz passz. Nem várok különösebben nagy dolgot tőlük. Változatlanul a kelet-európaiak a rosszfiúk lesznek.”

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.
Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.
Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!