2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Órási baklövést követett el Kamala Harris + videó

Nógrádi György, Koskovics Zoltán és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Órási baklövést követett el Kamala Harris + videó

Orbán Balázs: Az ukrán győzelmi terv egyenes út a harmadik világháborúhoz

"Végig néztem a világ legtöbb értékelését, döntőrészt negatív. Azzal, hogy lépjen be Ukrajna a NATO-ba mindenki egyetért, de hogy mikor senki sem tudja. Zelenszkij azt modta, hogy őt most vegyék fel a NATO-ba, mert azzal óriási stratégiai vereséget szenvedne Oroszország. Nem azért, mert ezzel az európai biztonság nő, mert Ukrjana biztonsága nő, hanem azért, mert ezzel Oroszország vereséget szenved. (...) Látszik, hogy az azonnali NATO tagság lehetetlen. Látjuk, hogy Orbán Balázs mit mondt. És mit mondott Fico? Hogy nem, mert ez a harmadik világháborút jelentené. Ma reggel lehozták a német híradókban, hogy Zelenszkij követeli a Taurus rakétákat. Nem kéri, követeli! A német kancellár válasza, hogy támogatják Ukrajnát, de a rakétákat nem adják oda. Mi Zelenszkij terve? Az, hogy közzéteszi a 260 célpontot, amit Oroszország mélységében támadni akar. Mi a világ válasza? Köszönjük szépen, de nem!"

- fogalmazott Nógrádi györgy, biztonságpolitikai szakértő.

Amerikai elnökválasztás 2024

"Kamala Harris a hölgyeket kívánta megszólítani és elkövetett egy óriási baklövést. (...) Feltettek neki egy kérdést, hogy ha az elmúlt években nem alelnök lett volna, hanem elnök, akkor min változtatott volna? Miben lett volna az ő poltikája másabb, mint Joe Bidené. Azt válaszolta, hogy semmi nem jut az eszébe. Ez egy órási baklövés volt, mert az amerikai választópolgárok nem akarják, hogy az folytatódjon, mint ami Joe Biden alatt volt. Nem véletlen kellett Joe Bident eltávolítani a jelölti pozícióból. Később ezt a hibát próbálta kijavítani. Először egy komikus késő esti műsorában kezdett erről beszélni, (...) a második próbálkozás a FOX-on volt, ahol pedig csak annyit mondott, hogy ő nem Joe Biden és nem kívánja ugyanazt a politikát folytatni, amit Joe Biden. Arról viszint egyetlen szót sem ejtett, hogy milyen lenne Kamala Harris poltikája."

- mondta Koskovics Zoltán, az Alapjogkért Központ geopolitikai elemzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!