2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:10

Globál

Meggyőző fölénnyel nyert Recep Tayyip Erdogan

Meggyőző fölénnyel nyerte az első közvetlen török elnökválasztást Recep Tayyip Erdogan. Pedig ennek megakadályozására az iszlamista Igazság és Fejlődés Pártja elnökjelöltjének minden belföldi és külföldi ellenlábasa is mozgósította a csapatokat. Miniszterelnöki székből elnöki székbe ül tehát Erdogan, s ezzel tovább folytatódik az ország társadalmát, gazdaságát alakító kurzus. Vajon elnöki köztársaság lesz Törökország? Lesz-e Erdoganból új nemzet- és államalapító? Vendégek: Egeresi Zoltán és Oláh Péter.Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!