2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Globál

Globál: Ukrán tankba magyar dízelt!

Háborús abszurd: orosz eredetű, Magyarországon finomított gázolajjal tartják működésben az ukrán hadigépezetet.

  • Globál: Ukrán tankba magyar dízelt!

Főbb témák: 

  • Adásunkban a miniszterelnök tusnádi beszédének nemzetközi visszhangjával foglalkoztunk.
  • Utána következett a spanyolországi választás. A jobboldal előretört, de nem volt elég a lendület a parlamenti többség megszerzéséhez.
  • Alapjaiban rendezi át a német politikai berendezkedést az Alternatíva Németországért párt tartós népszerűség-növekedése. Jelenleg ők a második legnépszerűbb párt, és ez még nem a folyamat vége.
  • Magyar dízel tartja működésben az ukrán hadigépezetet. Az orosz eredetű, Magyarországon feldogozott gázolaj nélkül az ukrán tankok leállnának.
  • Tikkasztó forróság erdőtüzekkel és váratlan nyári viharok felhőszakadással. Csak a kiszámíthatatlanság lesz kiszámítható az elkövetkező időszak időjárásában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!