2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Globál

Globál: Nyomasztó fölényben van az orosz hadsereg az ukránhoz képest

A Globálban Resperger István ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárát és Demkó Attilát a MCC Geopolitikai Műhely vezetőjét kérdeztük az ukrán-orosz konfliktusról.

  • Globál: Nyomasztó fölényben van az orosz hadsereg az ukránhoz képest

Az adás második felében pedig Amerika volt szó, ahol már 13 éves gyerekeken is végeznek visszafordíthatatlan nemátalakító műtéteket, olykor a szülők akarata ellenére is. 

Maria Keffler háromgyermekes amerikai édesanya és pedagógus véletlenül tudta meg, hogy gyermekei iskolájában transzneműséget népszerűsítő programot vezetnek be - eltitkolva azt a szülők elől. Szülőtársaival petíciót indított, de nem tudták megakadályozni a programot. Munkahelyét otthagyva aktivistának állt, és könyvet írt azoknak a szülőknek, akiknek gyermekei - az iskola biztatására transzneműek akarnak lenni - akár visszafordíthatatlan operáció árán is. És mindehhez még szülői beleegyezés sem szükséges. Tanárok, pszichiáterek, sebészek, politikusok, egy egész maffia dolgozik azon, hogy mind több kiskorú váltson nemet.

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.
Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron már megint beleállt Oroszországba, lehet hogy ő már tudja hogyan is alakul a háború után az új világrend? – erről beszélt a Globál extra műsorában a Videa-n Boros Imre és Bogár László. Vigyázat, adásunkban a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!