2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Globál

Globál: Nyomasztó fölényben van az orosz hadsereg az ukránhoz képest

A Globálban Resperger István ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárát és Demkó Attilát a MCC Geopolitikai Műhely vezetőjét kérdeztük az ukrán-orosz konfliktusról.

  • Globál: Nyomasztó fölényben van az orosz hadsereg az ukránhoz képest

Az adás második felében pedig Amerika volt szó, ahol már 13 éves gyerekeken is végeznek visszafordíthatatlan nemátalakító műtéteket, olykor a szülők akarata ellenére is. 

Maria Keffler háromgyermekes amerikai édesanya és pedagógus véletlenül tudta meg, hogy gyermekei iskolájában transzneműséget népszerűsítő programot vezetnek be - eltitkolva azt a szülők elől. Szülőtársaival petíciót indított, de nem tudták megakadályozni a programot. Munkahelyét otthagyva aktivistának állt, és könyvet írt azoknak a szülőknek, akiknek gyermekei - az iskola biztatására transzneműek akarnak lenni - akár visszafordíthatatlan operáció árán is. És mindehhez még szülői beleegyezés sem szükséges. Tanárok, pszichiáterek, sebészek, politikusok, egy egész maffia dolgozik azon, hogy mind több kiskorú váltson nemet.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Janisz Varufakisz volt görög pénzügyminiszter a magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről. 2023. március 25.
Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

A diplomácia világában nem mindennapi eset, hogy egy nagykövet a fogadó ország médiájára panaszkodjon a nyilvánosság előtt, márpedig ezt David Pressman néhány nappal a magyar nemzeti ünnep, március 15-e előtt megtette. 2023. március 18.
Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Magyar delegáció utazott Finnországba és Svédországba, hogy a két ország NATO-csatlakozásáról tárgyaljon. Ez a delegáció arra volt hivatott, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket a két csatlakozni vágyó ország és hazánk között. 2023. március 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Lángokban állt múlt vasárnap éjjel a ciszjordániai Huvara nevű palesztin falu. Feldühödött telepesek rohanták le a település palesztin lakóit, 35 házat és csaknem 100 járművet gyújtottak fel, kövekkel dobálták az ott lakókat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!