2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Globál

Globál: Még határozottabb politizálást ígér Alex Soros

Hatalomváltás a Soros-birodalom élén: Alex Soros viszi tovább az apja által felépített globális hálózatot. A cél változatlan, a nyitott társadalom lázálmának egész országokra és népekre kényszerítése. Csak az a kérdés, hogy a jómódba született aranyifjú, aki máris celebbé nőtte ki magát, vajon képes lesz összetartani a birodalmat?

  • Globál: Még határozottabb politizálást ígér Alex Soros

Főbb témák: 

  • Bár az ellenzék egy része álproblémának tartja, az uniós belügyminiszterek elfogadták a kötelező migránskvótát. Aki nem fogad be, annak mintegy 8 millió forintot kell majd fizetnie évente - minden egyes elutasított személy után. Vendégünk volt Sayfo Omár.
  • Aztán, vezetőváltás a Soros Birodalom élén. Soros György örököse fia, Alexander lesz . Vajon mire jut majd a jólétbe született aranyifjú a Soros-féle lázálom globális megvalósításában? Zila Jánossal beszélgettünk a témáról.
  • Atomfegyverbe Európa! A CIA Oroszország-részlegének volt vezetője arról beszélt a Globálnak, hogy a kontinensre újra atomfegyverek kerülhetnek. George Beebe-vel készített interjúnkat láthatták.
  • Végezetül, következzen a koronavírus - világjárvány. Ugyan teljesen kiszorította a médiából és a közbeszédből a háború, csakhogy még mindig nem tudjuk honnan érkezett, és ki a felelőse. Jeffrey Sachs, a brit Lancet orvosi szaklap tényfeltáró bizottságát vezette - megtudtuk tőle, hogy mire jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 
Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!