2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Globál

Globál: Kijev és Washington népirtással vádolja Putyint

Joe Biden néprtással vádolta meg Vlagyimir Putyint a bucsai mészárlás és az ukrajnai civil áldozatok miatt. Lehet-e ezt bizonyítani és mit tehet a hágai nemzetközi bíróság, ha bebizonyosodik, hogy valóban orosz katonák öltek meg szándékosan fegyvertelen civileket?

  • Globál: Kijev és Washington népirtással vádolja Putyint
  • A HírTV stúdiójában a Mathias Corvinus Collegium diplomáciai műhelyének vezetője, Kiss Rajmund. 
  • Inog-e Macron elnöki széke? A francia elnökválasztás első fordulója papírforma eredményt hozott, azonban nagyon kicsi a különbség a második fordulóba jutott Emmanuel Macron jelenlegi elnök és kihívója, a nemzetállamokban gondolkodó Marine le Pen között.
  • Stábunknak nyilatkozott Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő.
  • Az ukrán háború miatt Finnország és Svédország is csatakozna a NATO-hoz. Biztonságot nyújt-e ez a lépés a skandináv térségnek, vagy tovább nő a feszültség a katonai szövetség és Oroszország között?
  • Svédországból jelentkezett be Bugnyár Zoltán tudósító.
  • Botrány Londonban - pénzbírságot kapott Boris Johnson a Partygate - botrány miatt. A brit kormányfő megszegte kormánya koronavírus-járvány miatt életbe léptetett karanténszabályait, ráadásul hazudott a parlamentben, amikor először tagadta a vádakat.

Műsorvezető: Gantner Barnabás

Teljes adás: 

 Hír TV

 

További epizódok

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Janisz Varufakisz volt görög pénzügyminiszter a magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről. 2023. március 25.
Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

A diplomácia világában nem mindennapi eset, hogy egy nagykövet a fogadó ország médiájára panaszkodjon a nyilvánosság előtt, márpedig ezt David Pressman néhány nappal a magyar nemzeti ünnep, március 15-e előtt megtette. 2023. március 18.
Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Magyar delegáció utazott Finnországba és Svédországba, hogy a két ország NATO-csatlakozásáról tárgyaljon. Ez a delegáció arra volt hivatott, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket a két csatlakozni vágyó ország és hazánk között. 2023. március 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Lángokban állt múlt vasárnap éjjel a ciszjordániai Huvara nevű palesztin falu. Feldühödött telepesek rohanták le a település palesztin lakóit, 35 házat és csaknem 100 járművet gyújtottak fel, kövekkel dobálták az ott lakókat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!