2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Globál

Globál: Kijev és Washington népirtással vádolja Putyint

Joe Biden néprtással vádolta meg Vlagyimir Putyint a bucsai mészárlás és az ukrajnai civil áldozatok miatt. Lehet-e ezt bizonyítani és mit tehet a hágai nemzetközi bíróság, ha bebizonyosodik, hogy valóban orosz katonák öltek meg szándékosan fegyvertelen civileket?

  • A HírTV stúdiójában a Mathias Corvinus Collegium diplomáciai műhelyének vezetője, Kiss Rajmund. 
  • Inog-e Macron elnöki széke? A francia elnökválasztás első fordulója papírforma eredményt hozott, azonban nagyon kicsi a különbség a második fordulóba jutott Emmanuel Macron jelenlegi elnök és kihívója, a nemzetállamokban gondolkodó Marine le Pen között.
  • Stábunknak nyilatkozott Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő.
  • Az ukrán háború miatt Finnország és Svédország is csatakozna a NATO-hoz. Biztonságot nyújt-e ez a lépés a skandináv térségnek, vagy tovább nő a feszültség a katonai szövetség és Oroszország között?
  • Svédországból jelentkezett be Bugnyár Zoltán tudósító.
  • Botrány Londonban - pénzbírságot kapott Boris Johnson a Partygate - botrány miatt. A brit kormányfő megszegte kormánya koronavírus-járvány miatt életbe léptetett karanténszabályait, ráadásul hazudott a parlamentben, amikor először tagadta a vádakat.

Műsorvezető: Gantner Barnabás

Teljes adás: 

 Hír TV

 

További epizódok

Globál: Csúcstalálkozó csúcstalálkozó után - Uniós csúcs, G7-es csúcs, NATO-csúcs

Vendégünk volt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Svédországból Bugnyár Zoltán, Szűr Krisztina Németországból küldött tudósítást, Háda Béla Ázsia-kutatót pedig Srí Lanka kálváriájáról kérdeztük. 2022. július 02.

Globál: Nem egységes Európa a fejlesztések terén

A magyar hadsereg helyzetéről, a NATO tervekről, hazai fejlesztésekről beszélgettünk Maróth Gáspárral, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárával. 2022. június 25.

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Vérre menő energiaügyek

Mindenképpen elvennék a magyaroktól az olcsó orosz olajat - ötletként előkerült az importvám és az ársapka megszüntetése is. Műsorvezető: Gantner Barnabás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!