2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Globál

Globál: A Disney LMBTQ-ideológiával tömné a gyerekek fejét

Nem múlik a sokkhatás. A hazai és a nemzetközi baloldal nem tér magához a magyar választás óta. Az eredményt nem tudják megemészteni.

Adásunkban az Európai Bizottság politikai fegyverként használt, csalás hivatalával foglalkoztunk, amely tökéletes időzítéssel, a francia elnökválasztási kampány hajrájában vádolta meg sikkasztással Marine Le Pent. Vendégünk Koskovics Zoltán volt.

Aztán következett Húsvét, a háború árnyékában, Kárpátalján. Lődár Jenő görögkatolikus papot kapcsoltuk a határ menti Batárról.

LMBTQ-ideológiával tömné a gyermekek fejét a Disney médiabirodalom. A cél az, hogy minden második filmben és rajzfilmben legyen egy homoszexuális vagy transznemű figura. Floridában azonban a magyar gyermekvédelmi törvényhez hasonló jogszabályt hoztak.

Végezetül pedig a paraziták voltak terítéken, amelyek az emberi elmét egészen addig támadják, amíg a gazdatest el nem pusztítja magát. Rad Saad a haladó baloldali ideológiákban olyan parazitákat lát, amelyek a józan észt pusztítják és hadat üzennek a valóságnak. A libanoni származású kanadai professzorral az MCC könyvbemutatóján készítettünk interjút.

Hír TV

További epizódok

Globál: Csúcstalálkozó csúcstalálkozó után - Uniós csúcs, G7-es csúcs, NATO-csúcs

Vendégünk volt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Svédországból Bugnyár Zoltán, Szűr Krisztina Németországból küldött tudósítást, Háda Béla Ázsia-kutatót pedig Srí Lanka kálváriájáról kérdeztük. 2022. július 02.

Globál: Nem egységes Európa a fejlesztések terén

A magyar hadsereg helyzetéről, a NATO tervekről, hazai fejlesztésekről beszélgettünk Maróth Gáspárral, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárával. 2022. június 25.

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Vérre menő energiaügyek

Mindenképpen elvennék a magyaroktól az olcsó orosz olajat - ötletként előkerült az importvám és az ársapka megszüntetése is. Műsorvezető: Gantner Barnabás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!