2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Globál

Globál: A Disney LMBTQ-ideológiával tömné a gyerekek fejét

Nem múlik a sokkhatás. A hazai és a nemzetközi baloldal nem tér magához a magyar választás óta. Az eredményt nem tudják megemészteni.

  • Globál: A Disney LMBTQ-ideológiával tömné a gyerekek fejét

Adásunkban az Európai Bizottság politikai fegyverként használt, csalás hivatalával foglalkoztunk, amely tökéletes időzítéssel, a francia elnökválasztási kampány hajrájában vádolta meg sikkasztással Marine Le Pent. Vendégünk Koskovics Zoltán volt.

Aztán következett Húsvét, a háború árnyékában, Kárpátalján. Lődár Jenő görögkatolikus papot kapcsoltuk a határ menti Batárról.

LMBTQ-ideológiával tömné a gyermekek fejét a Disney médiabirodalom. A cél az, hogy minden második filmben és rajzfilmben legyen egy homoszexuális vagy transznemű figura. Floridában azonban a magyar gyermekvédelmi törvényhez hasonló jogszabályt hoztak.

Végezetül pedig a paraziták voltak terítéken, amelyek az emberi elmét egészen addig támadják, amíg a gazdatest el nem pusztítja magát. Rad Saad a haladó baloldali ideológiákban olyan parazitákat lát, amelyek a józan észt pusztítják és hadat üzennek a valóságnak. A libanoni származású kanadai professzorral az MCC könyvbemutatóján készítettünk interjút.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron már megint beleállt Oroszországba, lehet hogy ő már tudja hogyan is alakul a háború után az új világrend? – erről beszélt a Globál extra műsorában a Videa-n Boros Imre és Bogár László. Vigyázat, adásunkban a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el.
Globál – Oroszország javát akarja a pénzügyi háttérhatalom? + videó

Globál – Oroszország javát akarja a pénzügyi háttérhatalom? + videó

Tanulságos történetek és a nyugalom megzavarására alkalmas tények Bogár Lászlóval és Boros Imrével. Mit akar a nyugattól Oroszország, és mit akar Oroszországtól a pénzügyi háttérhatalom? Miként is állt többször a cári birodalom a Nyugat mellé? A pénzügyi háttérhatalom miért is árulta el többször Oroszországot? Erről is szó esik az adásban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!