2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Főhős

Főhős: Tóth Bertalan személyében pont olyan elnöke van az MSZP-nek, amit megérdemel

Kishalunk Pécsről érkezett, sokat nem tett le az asztalra, mégis pártelnök lett. Tóth Bertalan szocialista politikus pályafutását idéztük fel. Főhősünk Rétvári Bence parlamenti államtitkár volt, akit arról is faggattunk, hogy lett kiscserkészből politikus.

  • Főhős: Tóth Bertalan személyében pont olyan elnöke van az MSZP-nek, amit megérdemel

 

Tóth Bertalan személyében a jelenlegi MSZP-nek tökéletes elnöke van, pont olyan elnöke van a pártnak, amit megérdemel. Tóth Bertalan egy szürke kisegér és az MSZP a mai állapotában egy szőrét hullató, naftalin szagú képződmény és párt. Szóval egymásra találtak – mondta Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese.

Berci nagyon ott volt pécsi városi szoci elnökként. Még a Tubesre is meghívta Sólyom László köztársasági elnököt és Orbán Viktort és azt akarta, kérjenek bocsánatot a pécsiektől. Mert ugye tudjuk, hogy mindig, mindenért Orbán a hibás.

Tóth erős pártfegyelmet követelt. Több párttársát is kizárták az MSZP-ből az etikai eljárások után.

Tóth Bertalan alpolgármesteri karrierje nem tartott sokáig, ugyanis elhunyt Tasnádi Péter szocialista polgármester.

Az új fideszes városvezető, Páva Zsolt költséghatékonyan akarta működtetni a várost és megvált néhány alpolgármestertől.

Pécs után irány Budapest. Az Országgyűlésben sem hangzott el Tóth Bertalantól sok érdekes mondat, pedig 2006-ban listáról jutott be, majd lemondott a következő évben Tasnádi Péter javára. 2014-től pedig unalmas felszólalásait hallgathatjuk a Tisztelt Házban és sajtótájékoztatóin.

Berci bevállalta a verőember szerepét, de humora nem volt. Feltehetően mégis annyira jól végezte a dolgát, hogy előléptették.

Az új elnök annyira magabiztosan tolta, hogy az EP-listát is vezette.

Állítólag azért, ha rossz eredmény születik, akkor ki tudják majd golyózni Szanyi Tibort.

Berci nagyon elfáradhatott, mire a költségvetési vitához érkeztek az Országgyűlésben. Arra sem volt ideje, hogy új szöveget írjon, előkapta korábbi papírra vetett érveit és szó szerint ugyanazt darálta le a Parlamentben, mint két évvel korábban.

A műsor második részében bemutatkozott "Nagyhalunk" Rétvári Bence az EMMI politikai államtitkára, akitől azt is megtudhattuk miért szokott rá a mosogatásra.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!