2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Főhős

Főhős: Molnár Csaba nettó hazaáruló

„Akváriumunk” legkisebb lakója a guppi, aki estünkben Molnár Csaba DK-s politikust takarja. Ismerjük rég, de önálló tervekkel, eredményekkel nem büszkélkedhet. Főhősünk pedig Németh Szilárd államtitkár lesz, aki arról is mesél, hogy tanította meg felesége megérteni a rezsiszámlák bonyolult képleteit.

  • Főhős: Molnár Csaba nettó hazaáruló

Molnár Csaba az MSZP-ből nyergelt át a DK-hoz. Folyamatosan Gyurcsány nyomában járt, de annyira háttérben, hogy egy igazán jó mondat nem jut tőle eszünkbe. Egyik legemlékezetesebb alakítása talán az volt, mikor a 2018-as országgyűlési választások éjszakáján Gyurcsány Ferenc azóta szállóigévé vált mondatát befejezte.

Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója a műsorban elmondta, hogy Molnár Csabával kapcsolatban végzett egy kis kutatást, és rádöbbent arra, hogy Molnár Csabával és „munkásságával” csak kevesen vannak tisztában.

Európai Parlamenti munkássága is elég megosztó, az újságíró szerint Molnár Csaba nettó hazaáruló. Ő volt az, aki erőteljesen támogatta a Sargentini-jelentést

– emlékeztetett Dezse Balázs.

Apáti Bence ezt követően elmondta, hogy Molnár Csaba karrierje akkor kezdte meg szárnyalását, amikor Gyurcsány Ferencből miniszterelnök lett. Ő lett a Győr-Moson-Sopron megyei MSZP elnöke. Voltak ott is turpisságok, amelyek szépen ki is derültek. Hiába az ELTE-s summa cum laude, Csabi nem volt elég okos.

Elindult a 2006-os országgyűlési választáson, de csak listán jutott be az országgyűlésbe. Miniszterelnöki megbízott lett, majd kisvártatva államtitkár lett, és magyarázkodhatott az államadósságról. De volt hírközlési, közlekedési és energiaügyi miniszter is, Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt pedig kancelláriaminiszterként tündökölt.

2014-ben Molnár Csaba ismét nagy lehetőséget kapott. Eljuthatott Brüsszelbe, ahol azóta Gyurcsány magyar hangjaként alázza Magyarországot.

Műsorunk második részében főhősként Németh Szilárd államtitkár mutatkozott be, aki arról is mesélt, hogy tanította meg felesége megérteni a rezsiszámlák bonyolult képleteit. De a nézők azt is megtudhatták, hogy a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára munkatársaival is szoros kapcsolatot ápol, volt már arra is példa, hogy meghívta őket magához egy finom pacalra.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A földön termő eper is elérhető + videó

A földön termő eper is elérhető + videó

Kisebbek a szemek, de zamatosak! A tavalyi átlagos év után a szokásosnál két héttel korábban, április végén indult a hazai szamóca-szezon. A termelőknek a korai érés nem feltétlenül kedvez, mert a hazai termés megjelenése idején még tart az importáruk dömpingje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!