2020. április 5.,
vasárnap, Vince napja

Főhős: Kishalunk a patkányozós Bangóné Borbély Ildikó

Hír TV

2020. március 2., hétfő 20:47

Mai kishalunk volt plakátlány, kapcsolatba került a Leader-üggyel és a helyesírással is meggyűlt a baja. Ki más lehetne, mint a patkányozós Bangóné Borbély Ildikó. Főhősünk Hende Csaba lesz, aki a leghosszabb ideig volt honvédelmi miniszter.

Az MSZP-s Bangónét a Hír TV is megtalálta, amikor a Bihar Sárrét Összefogás Vidékfejlesztési Nonprofit Kft-t vezette. A szoci politikus úgy vett fel üzemanyagköltséget, hogy nem is volt jogosítványa. Természetesen menekült kameránk elől.

A válasz persze megvolt , minden törvényes. Az etikai kérdések nem számítottak. A nyomozás nem maradt el, Bangónét is kihallgatták.

A kampány nem volt sikeres, Bangóné nem jutott be az országgyűlésbe, maradt a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat tagja. Lehet, hogy nem volt elég pénzük óriásplakátra?

Köszönjük Ildikó, a jósnő szerepet bízza inkább másra. A szoci politikus végül 2014-ben bejutott a Parlamentben, persze nem egyéniben, csak listán jutott neki hely. Azóta is tolja a verőasszony szerepet és néha kifordul önmagából. Töltöttkáposztát is árult képviselőtársainak. Majd megsértődött és rohant Kálmán Olgához.

Azt gondoltuk, ettől már nincs lejjebb. De volt. Bangóné lepatkányozta a kormánypárti szavazókat.

Bangóné nem bírt magával. Akcióiban inkább saját magát járatta le, pláne ha helyesírásról volt szó.

A műsor második részében Hende Csaba volt honvédelmi miniszter pályafutásának elemeit idézzük fel. A jogász végzettségű politikus az MDF-ben kezdte, majd a Fideszben folytatta.

Teljes adás: 

Hír TV