2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Főhős

Főhős: Fletó ismét előkerült a fiókból

A Hír TV Főhős stábja is otthon van, így volt idejük átgondolni, kivel is foglalkoztak régen. Hát persze, hogy a nagy kedvencük, Fletó jutott eszükbe, akinek munkásságáról a Főhősben nem sok szót ejtettek mostanában. Az ellenzéki politikus mellett Selmeczi Gabriella is vendég volt, aki arról mesélt, hogyan került a politika és a Fidesz közelébe.

  • Főhős: Fletó ismét előkerült a fiókból

 

A műsor első részében felelevenítették, amikor a 2018-as választásra készülődtek, Gyurcsány hatalmas ötlettel állt elő. Feri a szatmári kiruccanás után megtartotta évértékelőjét, ahol mindenkibe belerúgott. Hol enyhén, hol durván. Már akkor tudatta, nagyon nyerni akar a DK. De mit is várhatnánk egy olyan politikus szájából, aki elmondta, hogy többször is bérmálkozott. Hamarosan jött a vagyonbevallások ideje. Gyurcsány gyarapodását is kielemezte a magyar sajtó. Persze, azonnal ment magyarázkodni. Hová máshová, mint Kálmán Olgához. Ezt követően elkezdődött a kampány. Baromi viccesen tolták a DK-sok.

Közben ment az "összefogósdi huza-vona", már senki sem tudta, ki kivel van és kinek a javára lép vissza. Ezen túl a kampányban sok izgalom nem volt, az országjáráson szóról -szóra ugyanazt mondták el a politikusok, a lényeg az "ORBÁNTAKORODJ" volt. Az sosem derült ki, a választópolgárok, vagy az aktivisták várták jobban a kampányzárót. Természetesen, a Gyurcsány-sztori legközelebb még folytatódik.

A mai Főhős második részében Selmeczi Gabriella volt a vendég, aki nő létére keményen beleállt a politikai vitákba, levezényelte a magánnyugdíj pénztárak felszámolását és most is aktívan tolja a Parlamentben.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!