2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Főhős: Fletó ismét előkerült a fiókból

Hír TV

2020. április 20., hétfő 20:55

A Hír TV Főhős stábja is otthon van, így volt idejük átgondolni, kivel is foglalkoztak régen. Hát persze, hogy a nagy kedvencük, Fletó jutott eszükbe, akinek munkásságáról a Főhősben nem sok szót ejtettek mostanában. Az ellenzéki politikus mellett Selmeczi Gabriella is vendég volt, aki arról mesélt, hogyan került a politika és a Fidesz közelébe.

 

A műsor első részében felelevenítették, amikor a 2018-as választásra készülődtek, Gyurcsány hatalmas ötlettel állt elő. Feri a szatmári kiruccanás után megtartotta évértékelőjét, ahol mindenkibe belerúgott. Hol enyhén, hol durván. Már akkor tudatta, nagyon nyerni akar a DK. De mit is várhatnánk egy olyan politikus szájából, aki elmondta, hogy többször is bérmálkozott. Hamarosan jött a vagyonbevallások ideje. Gyurcsány gyarapodását is kielemezte a magyar sajtó. Persze, azonnal ment magyarázkodni. Hová máshová, mint Kálmán Olgához. Ezt követően elkezdődött a kampány. Baromi viccesen tolták a DK-sok.

Közben ment az "összefogósdi huza-vona", már senki sem tudta, ki kivel van és kinek a javára lép vissza. Ezen túl a kampányban sok izgalom nem volt, az országjáráson szóról -szóra ugyanazt mondták el a politikusok, a lényeg az "ORBÁNTAKORODJ" volt. Az sosem derült ki, a választópolgárok, vagy az aktivisták várták jobban a kampányzárót. Természetesen, a Gyurcsány-sztori legközelebb még folytatódik.

A mai Főhős második részében Selmeczi Gabriella volt a vendég, aki nő létére keményen beleállt a politikai vitákba, levezényelte a magánnyugdíj pénztárak felszámolását és most is aktívan tolja a Parlamentben.

Teljes adás:

Hír TV