2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sötétségben, fényben - Útközben Csender Leventével 03:00

Főhős

Főhős extra: Országjáráson Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára

A Gulag építés gondolatát is felvetette a kormánnyal kapcsolatban Gyurcsány Ferenc a DK érdi fórumán. A Demokratikus Koalíció elnöke és felesége, Dobrev Klára már a szombati fővárosi kampánynyitó rendezvény előtt megkezdte az országjárást. Ő a Fidesz fellegvárában, Debrecenben szidta a kormányt. A Hír TV Főhős extra című műsorának stábja ellátogatott a DK országjárásának két helyszínére.

  • Főhős extra: Országjáráson Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára

Az első állomás Érd volt, ahol már nagyon várták Gyurcsány Ferencet. Aláírást is gyűjtöttek az aktivisták. Losonczi Kata azon kérdésére, hány képviselőjük juthat be listán az Európai Parlamentbe a DK elnöke elmondta: kettőben egészen biztos, de reméli, hogy annál több is lehet. Az európai egyesült államok gondolatával kapcsolatban pedig kiemelte, hogy az egy hosszú történelmi vízió.

Gyurcsány Ferenc az érdi fórumon egyből belecsapott. Elmondta, hogy miért fontos az Unió és az európai egyesült államok, azonban leginkább Orbán Viktor miniszterelnököt szidta.

Nincs olyan jellemző, amelyet ne tudnék elmondani erről a kormányról, nincs olyan. Lehet, hogy Gulagot még nem építettek, de azt remélem, hogy ez így is marad - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Debrecenben Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klárát várták nagy szeretettel. Itt is gyűjtötték az aláírásokat, melyekkel állítólag jól haladnak.

A DK európai parlamenti választási listavezetője a rendezvényen megismételte korábban elmondott programját, de a patás ördög itt is Orbán Viktor kormánya volt.

Üzenem Orbán Viktornak, hogy az európai egyesült államok alapvetően nem birodalom - fogalmazott Dobrev Klára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!