2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Csörte

Csörte: Szégyenpadból az EU élmezőnyébe

A nap vitája! Szeretnénk minél többtől megszabadulni tőle, de szeretjük, ha minél több van belőle! Mi az? A pénz! Témánk: benzinár emelkedés, élelmiszerár emelkedés, infláció. Ugyanakkor a gazdaság optimista, több ágazat pozitívan néz a jövő felé. A stúdióban Székely Sándor független országgyűlési képviselő, aki 250 ezer forintra emelné a minimálbért és 50 ezerre a családi pótlékot. És itt volt velünk Harsányi Péter, a novekedes.hu vezető elemzője, aki azt mondja, már a 200 ezres minimálbér is jelentős lökést adhat a fogyasztásnak. A közgazdász szerint 10 év alatt lefeleződött a szegénységnek kitett lakosság aránya. A vitát két elemző újságíró, Csuhaj Ildikó és Csizmadia Tamás értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: M. Dobos Marianne.

További epizódok

Csörte: A benzinár-csökkentés kedvez a gazdaságnak

A Csörtében Székely Sándor és Boros Imre csaptak össze. 2021. december 01.

Csörte: Az útszéli, kocsmai, bunkó stílust már nemcsak Jakab Péter, hanem Márki-Zay Péter is műveli

A Csörtében Hollik István és Szakács László vitatkozott a gyermekvédelmi népszavazásról és Márki-Zay Péter - lassan vállalhatatlan - megnyilvánulásairól. 2021. november 30.

Csörte: Szükséges az állami támogatás a magyar film túléléséhez

A Nap Vitájában az Elkxrtuk utóhatásairól és a magyar filmek külföldi megítéléséről cserélt eszmét két filmproducer: Kálomista Gábor és Muhi András. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Csörte: Új típusú háború – emberek fegyverként?

Vendégeink: Kiss Benedek József, aki szerint Putyin tudja feloldani a lengyel-belorusz határon kialakult helyzetet és Sayfo Omar, aki azt mondja, uniós szinten van szükség közös nézőpontra a migráció kérdésében. A vitát két elemző újságíró, Csizmadia Tamás és Nagy József értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!