2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:30

Címlap

Címlap: Ezen jelöltek közül, ki gondolja komolyan, hogy megverheti Tarlóst?

Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója a Hír TV Címlap című műsorában elemezték a főpolgármesteri választás résztvevőit a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérésének tükrében. A műsorban szóba került még Dobrev Klára és a szerinte túlárazott határkerítés, Balla István birkázása továbbá, hogy kinek állt jobban a gitár, Gyurcsánynak vagy Karácsonynak. Végül pedig az új olasz kormány megalakulásáról ejtenek néhány szót.

  • Címlap: Ezen jelöltek közül, ki gondolja komolyan, hogy megverheti Tarlóst?

A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint Tarlós István vezet, egészen pontosan Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek nincs akkora előnye együttvéve, mint amennyivel Tarlós István, főpolgármester vezet.

Az MSZP azt állítja, hogy nem igaz, hogy Tarlós István 8 százalékkal vezet, sőt ellenkezőleg Karácsony Gergely vezet - ismertette a témát Kis Kornélia műsorvezető.

Én olyasmit olvastam, hogy ez hazugság merthogy egy másik felmérés azt hozta ki, hogy Tarlós mekkora hátrányban van. Nekem, ami érdekesebb volt a Nézőpont felmérésében, hogy a baloldali szavazók is átszavaznának az eredmények szerint Tarlósra. Nagyon érdekes kérdés az, hogy Budapest, ha megnézzük alapvetően egy baloldali város a kerületeknek a jelentős része baloldali, balliberális és mégis most már a 3. ciklusára készül Tarlós. Szerintem ez elég beszédes és borzasztóan csípheti a szemét a baloldalnak.

– fejtette ki véleményét Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

Mondjuk azt minden ember beláthatja, hogy Tarlóssal szemben induló jelöltek teljesen alkalmatlanok. Ott van egy celeb Berki Krisztián szerepében, ott van egy állandóan őrjöngő Puzsér Róbert, ott van Karácsony Gergely aki nem, hogy várost, fővárost, de még taxit vezetni is alkalmatlan mert hogy nem tudja, hogy hol van például Csepel. Ezek közül a jelöltek közül ki az aki komolyan gondolja, hogy megverheti Tarlóst?!

– reflektált Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője.

Nem vagyok benne biztos, de mintha nem is lenne jogosítvány Karácsony Gergelynek. – vágott közbe Kis Kornélia műsorvezető

Nincs, ő ezzel kampányolt, hogy nem fog használni szolgálati autót meg sofőrt, hanem biciklivel fog járni.

– fűzte hozzá Jobbágyi Zsófia.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!