2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Címlap: Ezen jelöltek közül, ki gondolja komolyan, hogy megverheti Tarlóst?

Hír TV

2019. szeptember 2., hétfő 23:00

Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója a Hír TV Címlap című műsorában elemezték a főpolgármesteri választás résztvevőit a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérésének tükrében. A műsorban szóba került még Dobrev Klára és a szerinte túlárazott határkerítés, Balla István birkázása továbbá, hogy kinek állt jobban a gitár, Gyurcsánynak vagy Karácsonynak. Végül pedig az új olasz kormány megalakulásáról ejtenek néhány szót.

A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint Tarlós István vezet, egészen pontosan Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek nincs akkora előnye együttvéve, mint amennyivel Tarlós István, főpolgármester vezet.

Az MSZP azt állítja, hogy nem igaz, hogy Tarlós István 8 százalékkal vezet, sőt ellenkezőleg Karácsony Gergely vezet - ismertette a témát Kis Kornélia műsorvezető.

Én olyasmit olvastam, hogy ez hazugság merthogy egy másik felmérés azt hozta ki, hogy Tarlós mekkora hátrányban van. Nekem, ami érdekesebb volt a Nézőpont felmérésében, hogy a baloldali szavazók is átszavaznának az eredmények szerint Tarlósra. Nagyon érdekes kérdés az, hogy Budapest, ha megnézzük alapvetően egy baloldali város a kerületeknek a jelentős része baloldali, balliberális és mégis most már a 3. ciklusára készül Tarlós. Szerintem ez elég beszédes és borzasztóan csípheti a szemét a baloldalnak.

– fejtette ki véleményét Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

Mondjuk azt minden ember beláthatja, hogy Tarlóssal szemben induló jelöltek teljesen alkalmatlanok. Ott van egy celeb Berki Krisztián szerepében, ott van egy állandóan őrjöngő Puzsér Róbert, ott van Karácsony Gergely aki nem, hogy várost, fővárost, de még taxit vezetni is alkalmatlan mert hogy nem tudja, hogy hol van például Csepel. Ezek közül a jelöltek közül ki az aki komolyan gondolja, hogy megverheti Tarlóst?!

– reflektált Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője.

Nem vagyok benne biztos, de mintha nem is lenne jogosítvány Karácsony Gergelynek. – vágott közbe Kis Kornélia műsorvezető

Nincs, ő ezzel kampányolt, hogy nem fog használni szolgálati autót meg sofőrt, hanem biciklivel fog járni.

– fűzte hozzá Jobbágyi Zsófia.

Hír TV