2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Címlap

Címlap: Bangóné az emberi méltóságukban sértette meg a szavazókat

Az MSZP feneketlen kútja, a következmények nélküli ellenzék, a megsértett választók és az agresszív kampány. Erről is beszéltek a Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia vendégei, Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője és Horváth Zsófia, a 888.hu vezető szerkesztője.

  • Címlap: Bangóné az emberi méltóságukban sértette meg a szavazókat

Patkánynak nevezte a Fidesz szimpatizánsait a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki állítása szerint egy olyan országban él, ahol nincs demokrácia. A Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia és vendégei sem hagyták szó nélkül az MSZP politikusának botrányos kijelentését. 

"Saját magát sikerült leradíroznia az ellenzéki szimpatizánsok listájáról"

 - reagált először Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője. 

Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője arra hívta fel a figyelmet, hogy míg Ausztriában patkányozásért egy képviselő lemondott, itthon semmilyen következménye nincs egy ilyen kijelentésnek. Horváth Zsófia, a 888.hu vezető szerkesztője szintén felháborítónak és megdöbbentőnek nevezte, hogy Bangóné a magyar embereket és szavazókat sértette meg:

„kevesebbért is mondtak le politikusok, de úgy tűnik az ellenzéknek mindent szabad."

Jobbágyi Zsófia ehhez kapcsolódva hozzátette: a politikai retorikába az sem fér bele, ahogy egymással beszélnek a képviselők, de egészen elképesztőnek nevezte, hogy azokra az emberekre mondanak ilyen minősítést, akiket szeretnének potenciálisan megnyerni a választásokon. 

Rácz Zsófia arra hívta fel a figyelmet, hogy jogilag Bangóné "emberi méltóságában sértette meg az embereket."

Kis Kornélia azon felvetésére, hogy mit tehet még meg egy képviselő és meddig nincs következmény párton belül, Jobbágyi Zsófia úgy reagált: 

"Az MSZP-nél ez a kút feneketlen."

A Magyar Hírlap lapszerkesztője emlékeztetett a 2006-os eseményekre, a szemkilövetésre, az őszödi beszédre és arra is, hogy Gyurcsány Ferencnek sem fordult meg a lemondás a fejében. 

Kis Kornélia vendégei beszéltek a megharapott MSZP-s aktivistáról és az ököllel arcon ütött fideszes szimpatizánsról is. Horváth Zsófia szerint "az ellenzéki képviselők hisztériakeltő viselkedése meghozta az eredményét."

Hír TV

 

 

 

 

 

 

 

 

Megharapott MSZP-s aktivista, ököllel arcon ütött fideszes szimpatizáns.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!