2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Címlap

Címlap: A liberális média "kommenthuszárainak" gyalázkodása képmutató

Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenék megérintése? Kisajátította-e a környezetvédelmet a baloldal? Nyugat-Európában ma már a legfontosabb politikai ügy lett a bolygó megmentése Egyre inkább úgy tűnik, hogy a környezetvédelem lett a baloldal és a liberális politikai elit legújabb Szent Grálja. Bár az egyelőre kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e politikai tőkét kovácsolniuk a globális felmelegedés veszélyeiből. Kik profitálnak a klímavédelemből? Hunvald György magasról tesz az ellenzéki összefogásra, Dobrev Klára pedig magyarázkodik. Négy nő egy műsorban, a Hír TV stúdiójában. Jobbágyi Zsófiával, Kunfalvi Nórával és Fodor-Horváth Zsófiával Kis Kornélia műsorvezető beszélgetett.

  • Címlap: A liberális média

Kommentháború tört ki az  interneten, miután Kenderesi Tamás úszó egy szöuli diszkóban meggondolatlan mozdulatot tett. Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenékérintés?

Fodor-Horváth Zsófia a magyar úszót ért szexuális zaklatás vádra úgy reagált:

„Valakinek a fenekét megfogni az egyértelműen bunkóság. Maradjunk ennyiben. Ennyi, ami történt. Ezért már Tamás bocsánatot is kért, ahogy te is mondtad. Amit a baloldali ’femináci’ véleményvezérek részéről történik, hogy már rég kikiáltották szexuális bűnözőnek – na az az igazi abúzus.”

„Ugyanezek, akik ítélkeznek most, kommenthuszárként nagyon jól tudják az igazságot, egy 22 éves fiatal sportoló fölött pálcát törnek – valóban bunkó dolog volt, amit csinált, de bocsánatot kért –, ám ha egy másik 22 éves fiú csinálta volna, nem egy neves sportoló, másnap már a kutya sem emlékezne rá” – tette hozzá Kunfalvi Nóra, aki képmutatónak tartja a sportolót elítélőket, akik viszont nem hajlandók arról írni, hogy például Nyugat-Európában a migránsok sorozatos zaklatásának vannak kitéve olyan nők, akik nem az iszlám törvényei szerint öltözködnek.

Jobbágyi Zsófia szerint több szempontból is vitatható ez a történet, amit a balliberális média felnagyított, felfújt, a létező társadalmi problémákat pedig háttérbe szorítják.

A műsorban szóba került, hogy Európa nyugati részén a környezetvédelem lett a liberálisok és a baloldal új csodafegyvere.  Úgy tűnik ezt irigyelte meg az ex-szocialista Hunvald György is, aki magasról tesz az ellenzéki összefogásra és modern, innovatív, zöld programmal indul az őszi választáson.


Hír TV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.
Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrissebb híreink

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

A 43-szoros magyar válogatott csatár az idény végéig szóló szerződést kötött a ciprusi bajnokságban éllovas klubbal, melynek Gyurcsó Ádám is a játékosa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!