2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Civil kör

ifj. Lomnici Zoltán: Rátette a mocskos kezét a 444 a vasarnap.hu-ra is!

Mégiscsak következményekkel járhat, ha valaki tendenciózusan szidalmazza a keresztényeket Magyarországon, egyre nyilvánvalóbban hergeli az ellenzék a koronavírus-vakcina ellen az embereket és Brüsszelnek továbbra is csak azok a kisebbségek fontosak, amelyek semmilyen veszélyben sincsenek. Trombitás Kristóf vendégei a Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kiszelly Zoltán politológus, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász és Németh Alajos, Lojzi rockzenész voltak.

  • ifj. Lomnici Zoltán: Rátette a mocskos kezét a 444 a vasarnap.hu-ra is!

 

Kirúgták a Városházáról a keresztényeket és a magyar hősöket gyalázó Békés Gáspárt!

"Azért vagyok nyugodt ebben a kérdésben, mert szerintem mi vagyunk az utolsó csoport, aki beszél róla" – reagált elsőként Németh Alajos. 

Ahogy Lojzi fogalmazott, Békés Gáspárnak annyira egyszerű, kavicsszintű mindegyik megnyilvánulása, hogy szóra sem érdemes…(…)

Ateizmus nem létezik a szememben

Ez is egy ilyen bérelt, megfizetett attitűd, hogy valaki szidja a kereszténységet - tette hozzá a rockzenész. 

 

A folytatásban Kondor Katalin már arról beszélt, hogy szerinte ez is annak a folyamatos provokációsorozatnak a része, amelyben részünk van már régóta. (…)

A világ áldatlan állapotának következménye, hogy valaki a Don-kanyarban történtekről így beszéljen.

Valahogyan tényleg meg kellene állítani - vélte az újságíró. 

 

 Betekintettünk a balliberális buborékba 

- Kiszelly Zoltán politológus szerint.

Ők ezt elhiszik, komolyan gondolják (…) Szomorú vagyok, mert azt gondoltam, hogy csak a DK nyugdíjastagozatában  van ez a keresztény és magyar gyűlölet.

Ennek a fiúnak még nagy karrierje lehet a DK-ban, mert ott vevők az ilyen gondolatokra!

 Azt láthatjuk, hogy a keresztények vannak most támadás alatt. Az új lázadás az a konzervatív lázadás, az új ellenzék/kisebbség a keresztény jobboldal lesz. 

Rátette a mocskos kezét a 444 a vasarnap.hu-ra is.

 

- ez már ifj.Lomnici Zoltán reakciója volt. 

Írtak egy ocsmány cikket. Az viszont jó hír, hogy foglalkoznak az üggyel, zavarja őket! - fogalmazott az alkotmányjogász. 

Lehet vitatni, hogy a melegekkel kapcsolatban milyen álláspontot képviselnek, de nem ilyen módon.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!