2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Civil kör

Civil kör: Új frontvonalat nyitnának a sorosista szervezetek

Milyen kampányra készül a magyar kormány ellen a NATO? A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Dörner György színművész és Lánczi Tamás politológus.

  • Civil kör: Új frontvonalat nyitnának a sorosista szervezetek

A Soros Györgyhöz mindenfajta tekintetben kapcsolódó szervezetek kiadtak egy közös nyilatkozatot és felkérték arra a NATO-t, hogy egyebek között avatkozzon be a magyar belügyekbe, arra hivatkozva, hogy itt súlyos demokratikus irányelvek hiányoznak. De, vajon mikor szült az valaha jó vért, ha egy fegyveres szervezet a fejébe vette, hogy a különböző népeket megpróbált rávenni arra, hogy olyan demokratikus módon járjon el, ahogy ők azt demokratikusnak látják?

Trombitás Kristóf műsorvezető felvezetésére reagálva Lánczi Tamás elmondta, egy hadsereg a tekintélyre épül, parancselvű, tehát, ha ott elkezdik a Soros-féle elveket alkalmazni, akkor „gyorsan szét fog esni az egész történet”, ami annak fényében is aggályos, hogy a világ keleti fele rohamosan fegyverkezik és ott nyilván nem a sorosista irányzatot kívánják követni.

Hiszen míg a nyugati oldalon a haderőkben a genderrel kísérleteznek, addig Keleten fegyverkeznek, a harcmezőn pedig majd kiderül, hogy melyik az erősebb

– tette hozzá Trombitás Kristóf.

Szőnyi Kinga szerint arról is kellene beszélni, ki mondott olyanokat, hogy Magyarországon nem működik a demokrácia, kik voltak az informátorok.

Én abból a demokráciából nem kérek, ahol el tudnak ítélni egy szülőt azért, mert nem szólítja a született fiát lányomnak (…) maradjunk ott, ahol most vagyunk 

– jegyezte meg. 

Földi László úgy gondolja, nem meglepő, hogy felmerül olyan téma, miszerint Magyarországot katonailag is helyre kell tenni, ugyanakkor az megdöbbentő, hogy a NATO-vezérkar nem foglal állást.

Sem a politikai, sem pedig a katonai vezetés nem kéri ki magának, hogy olyan témában próbálják a NATO-t inzultálni, ami szervezettől idegen

– tette hozzá a biztonságpolitikai szakértő.

Földi László kiemelte, azok az NGO-rendszerek, amelyek uszítanak Magyarország ellen, azok, akik behozzák a migránsokat Európa területére NATO-nak pont az NGO-k ellen kellene valamilyen szinten fellépnie.

Teljes adás:

További témáink:

ítéletet született George Floyd perében

Európa legnagyobb futballklubjai felforgatták volna az egész futballéletet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!