2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Civil kör

Civil kör: Nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva!

Gyurcsány Ferenc kedvenc ügyvédjét ezúttal 6 milliárd forintos adócsalással vádolják, Donáth László, egykori MSZP-s képviselőt szeméremsértés miatt első fokon másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a leggonoszabb módon jártak el az SZFE-t otthagyó tanárok és a magyar válogatott kapusa is csatlakozott a szivárványpropagandához.  Ezek voltak a témák február utolsó Civil kör adásában. Trombitás Kristóf vendégei ezúttal Ferencz Orsolya űrkutató, Dörner György színművész, Lánczi Tamás politológus és Földi László biztonságpolitikai szakértő voltak.

  • Civil kör: Nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva!

 

Hány baloldali önkormányzatnál számíthatunk még ezek után is szerződéskötésekre Czeglédy Csabával? – tette fel indító kérdését a műsorvezető.

Össze kell számolni, hogy mennyi DK-s önkormányzat van és akkor nagyjából megkapjuk a végeredményt – mondta Lánczi Tamás.  (…) Az azonban látszik, hogy Czeglédy személye legalább annyira fontos a DK-ban, mint maga Gyurcsány Ferenc. Sőt!

Néha nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy Gyurcsánynak Czeglédyje!

– tette hozzá a politológus.

Ferencz Orsolya úgy gondolja, nem meglepő, hogy Czeglédyt ennyire foglalkoztatják. Nyilván nagyon komoly tudása van.

Czeglédy valamit biztosan nagyon komolyan és nagyon sokat tud.

– jelentette ki az űrkutató.

Hogy lehet 6 milliárd adót felhalmozni és elcsalni? Mennyi bevételnek kellett ehhez lenni, hogy az elcsalt adó ennyi legyen. (…)

Ha nem lenne mögötte az, ami van – akkor egy jelentéktelen figura lenne!

– Dörmer Csaba véleménye szerint.

Egy komoly politikai erő nem engedheti meg magának egy évvel a választások előtt, hogy úgy mutatkozzon a szavazók előtt, hogy a csatolt részei mellett elvtelenül áll ki. (…)

Czeglédy ebben a politikai játszmában nincs a helyén.

– véli Földi László biztonságpolitikai szakértő.  

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!