2021. április 14.,
szerda, Tibor napja

Civil kör: Nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva!

Hír TV

2021. február 27., szombat 21:50

Gyurcsány Ferenc kedvenc ügyvédjét ezúttal 6 milliárd forintos adócsalással vádolják, Donáth László, egykori MSZP-s képviselőt szeméremsértés miatt első fokon másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a leggonoszabb módon jártak el az SZFE-t otthagyó tanárok és a magyar válogatott kapusa is csatlakozott a szivárványpropagandához.  Ezek voltak a témák február utolsó Civil kör adásában. Trombitás Kristóf vendégei ezúttal Ferencz Orsolya űrkutató, Dörner György színművész, Lánczi Tamás politológus és Földi László biztonságpolitikai szakértő voltak.

 

Hány baloldali önkormányzatnál számíthatunk még ezek után is szerződéskötésekre Czeglédy Csabával? – tette fel indító kérdését a műsorvezető.

Össze kell számolni, hogy mennyi DK-s önkormányzat van és akkor nagyjából megkapjuk a végeredményt – mondta Lánczi Tamás.  (…) Az azonban látszik, hogy Czeglédy személye legalább annyira fontos a DK-ban, mint maga Gyurcsány Ferenc. Sőt!

Néha nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy Gyurcsánynak Czeglédyje!

– tette hozzá a politológus.

Ferencz Orsolya úgy gondolja, nem meglepő, hogy Czeglédyt ennyire foglalkoztatják. Nyilván nagyon komoly tudása van.

Czeglédy valamit biztosan nagyon komolyan és nagyon sokat tud.

– jelentette ki az űrkutató.

Hogy lehet 6 milliárd adót felhalmozni és elcsalni? Mennyi bevételnek kellett ehhez lenni, hogy az elcsalt adó ennyi legyen. (…)

Ha nem lenne mögötte az, ami van – akkor egy jelentéktelen figura lenne!

– Dörmer Csaba véleménye szerint.

Egy komoly politikai erő nem engedheti meg magának egy évvel a választások előtt, hogy úgy mutatkozzon a szavazók előtt, hogy a csatolt részei mellett elvtelenül áll ki. (…)

Czeglédy ebben a politikai játszmában nincs a helyén.

– véli Földi László biztonságpolitikai szakértő.  

Teljes adás:

Hír TV