2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Civil kör

Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

A magyar kormány keresete ellen döntött az Európai Bíróság, így folytatódhat a hetes cikkely szerinti eljárás, Donald Trump interjút adott amerikai testvércsatornánknak és Karácsony Gergely továbbra sem akar igazat mondani - ezeket a témákat véleményezték ma este a Civil kör vendégei: Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója.

  • Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

 

Nem kellene vele ennyit foglalkozni. Azt gondolom a tetteivel, a nem tetteivel kellene foglalkozni - mondta Kondor Katalin Karácsony Gergellyel kapcsolatban.

Kohán Mátyás szerint őrülten nagy szerencséje van a Karácsony Gergelynek azzal, hogy a budapesti választók elég komoly része ideológiai alapon szavaz.

Vágvölgyi Gergely úgy véli Karácsony Gergelyről, hogy részben a városvezetői tevékenysége alapján látszik, hogy alkalmatlan, részben személyisége is jelentősen kopott az elmúlt másfél évben.

Volt egy fölépített karaktere Karácsonynak - a felvilágosult, jó illatú nyugat-európai férfi magyar megfelelője -, és egyszer csak azt látjuk, hogy nem! - ezt már Lánczi Tamás tette hozzá.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!