2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Civil kör

Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

A magyar kormány keresete ellen döntött az Európai Bíróság, így folytatódhat a hetes cikkely szerinti eljárás, Donald Trump interjút adott amerikai testvércsatornánknak és Karácsony Gergely továbbra sem akar igazat mondani - ezeket a témákat véleményezték ma este a Civil kör vendégei: Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója.

  • Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

 

Nem kellene vele ennyit foglalkozni. Azt gondolom a tetteivel, a nem tetteivel kellene foglalkozni - mondta Kondor Katalin Karácsony Gergellyel kapcsolatban.

Kohán Mátyás szerint őrülten nagy szerencséje van a Karácsony Gergelynek azzal, hogy a budapesti választók elég komoly része ideológiai alapon szavaz.

Vágvölgyi Gergely úgy véli Karácsony Gergelyről, hogy részben a városvezetői tevékenysége alapján látszik, hogy alkalmatlan, részben személyisége is jelentősen kopott az elmúlt másfél évben.

Volt egy fölépített karaktere Karácsonynak - a felvilágosult, jó illatú nyugat-európai férfi magyar megfelelője -, és egyszer csak azt látjuk, hogy nem! - ezt már Lánczi Tamás tette hozzá.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Minden korábbinál komolyabb bajban lehetnek a gallok a rövidesen érkező új, Asterix és Obelix filmben. A rómaiak ugyanis két film között egy sztárigazolással erősítettek: a Birodalomhoz Zlatan Ibrahimovic is csatlakozott.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!