2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Civil kör

Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

A magyar kormány keresete ellen döntött az Európai Bíróság, így folytatódhat a hetes cikkely szerinti eljárás, Donald Trump interjút adott amerikai testvércsatornánknak és Karácsony Gergely továbbra sem akar igazat mondani - ezeket a témákat véleményezték ma este a Civil kör vendégei: Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója.

  • Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

 

Nem kellene vele ennyit foglalkozni. Azt gondolom a tetteivel, a nem tetteivel kellene foglalkozni - mondta Kondor Katalin Karácsony Gergellyel kapcsolatban.

Kohán Mátyás szerint őrülten nagy szerencséje van a Karácsony Gergelynek azzal, hogy a budapesti választók elég komoly része ideológiai alapon szavaz.

Vágvölgyi Gergely úgy véli Karácsony Gergelyről, hogy részben a városvezetői tevékenysége alapján látszik, hogy alkalmatlan, részben személyisége is jelentősen kopott az elmúlt másfél évben.

Volt egy fölépített karaktere Karácsonynak - a felvilágosult, jó illatú nyugat-európai férfi magyar megfelelője -, és egyszer csak azt látjuk, hogy nem! - ezt már Lánczi Tamás tette hozzá.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!