2020. november 27.,
péntek, Virgil napja

Budapesti srácok: Az LMBTQ-irányzat beszűrődött a fővárosba

2020. október 16., péntek 20:25

A főváros balliberális vezetésű kerületei színt vallottak, szivárványost. A homoszexualitást nem népszerűsítik, csak az elfogadást, valamint az egynemű párok házasságát és azt is, hogy ők gyermeket is örökbe fogadjanak. „A szép új világ fővárosi megérkezését” mutatta be a Budapesti srácok című műsorunk.

Agresszív támadást intéztek a meséken keresztül is a gyermekeink ellen, amit nem lehetett szó nélkül hagyni – jelentette ki műsorunkban Dúró Dóra. A független országgyűlési képviselő szerint azért lépett fel határozottan a Meseország mindenkiért című könyv ellen, mert - mint mondta - amikor az első ilyen mesekönyv megjelenik, akkor még megálljt lehet ennek parancsolni.

Emlékezetes Dúró Dóra ledarálta a Labrisz Leszbikus Egyesület gondozásában megjelent könyvet, ami lényegében az elfogadásról, többek között a homoszexuális elfogadásáról, mások szerint népszerűsítéséről szól.

A homoszexualizmusnak semmi sem drága, gyakorlatilag egy ideológia, ami rá akarja erőszakolni a devianciát az egész társadalomra

– állítja Dúró Dóra.

A politikus szerint most már a gyerekeket is szeretnék elérni, átnevelni, a könyvben pedig gyermekvédelem és elfogadás jelmezébe bujtatott LMBTQ-törekvések jelennek meg mese formájában, vagyis egy

lopakodó meleglobbiről van szó.

Dúró Dóra nagyon erőteljesnek tartja az budapesti LMBTQ-irányzatot, így szerinte az sem volt véletlen, hogy a Mi Hazánk Mozgalom eltávolította a szivárványos zászló a Fővárosi Városházáról.

Tavaly a kettős keresztünket, amit fel szerettünk volna állítani Soproni Tamás, a VI. kerület momentumos polgármestere egész egyszerűen betiltotta, ez is mutatja, hogy valójában a kereszténység elleni támadás is, ami ők véghez visznek

– mondta a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Soproni Tamás üdvözítőnek tartja, ha egy mesekönyv azt is bemutatja, ha két királyfi szeret egymásba. A momentumos politikus stábunknak erkölcsi kötelességnek nevezte az ilyen ügyek melletti kiállást, mert jelenleg nem eléggé toleránsak a magyarok. Szerinte morális és erkölcsi cél, hogy mássága miatt senki se szenvedjen Magyarországon.

Ugyanígy morális és erkölcsi köteleségnek nevezte Soproni a pride támogatását, hiszen – mint fogalmazott –

aki eléggé magabiztos a szexuális beállítottságával, az nem fog egy pride-rendezvénytől „bemelegedni”.

Arra a kérdésre, hogy támogatná-e, hogy azonos nemű párok örökbe fogadhassanak gyereket, a liberális kerületvezető határozott igennel felelt.

A főváros XVI. kerületében máshogy gondolkoznak, itt mást tartanak értéknek. Kovács Péter polgármester szerint egyértelmű, hogy az LMBTQ-irányzat beszűrődött Budapestre.

A többségi álláspont nem ez, hanem a heteroszexualitás, a család egy férfi és egy nőből álló közössége. A kisebbség hangosabb, de ez általában így szokott lenni. Lelke rajta minden városvezetőnek, hogy a hangos kisebbséghez közelíti-e magát vagy a csendes többséghez

– tette hozzá a fideszes politikus.

A Labrisz Leszbikus Egyesület stábunk megkeresésére azt válaszolta, nem kíván élni a nyilatkozás lehetőségével.

Teljes adás:

HírTV