2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Budapesti srácok

Budapesti srácok: Súlyos milliárdokat bukik Budapest

Az adás első részében arra voltunk kíváncsiak, hogy ha meg lesz az 5 és félmilliomodik beoltott, akkor az emberek búcsút mondanak-e maszknak. Aztán a műsor hátralevő részében felelevenítettük az elmúlt év legmegosztóbb eseményeit. Buszmutyi, bkv reklámtender, a Blaha Lujza tér átalakítása, felújítása, de a sorból nem maradhatott ki a nagy visszhangot kiváltó közlekedési káosz a fővárosban.

  • Budapesti srácok: Súlyos milliárdokat bukik Budapest

Galambok százai, a Népszínház utcai villamos vagy a kürtős kalácsos. Szinte minden budapesti sejtheti, hogy a Blaha Lujza téren jártunk. Nagy nehezen döntöttek a tér felújításáról, azonban néhány korszerűsítés elmarad. Tarlósék megtervezték, Karácsony megvalósítja. Megmutattuk hogyan.

 - Valójában az történik, hogy próbálják azt az elmúlt egy évet, amíg nem történt semmi, most gyorsan behozni és a 2022-es választások előtt valamilyen eredményt felmutatni a Blaha Lujza tér felújításával. Ezért tették félre a hosszú távú közlekedésfejlesztési célokat

- mutatott rá Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója.

A Blaha ügyét a helyi civil szervezetek is magukénak érzik. Az Élhető Erzsébetváros Egyesület is szeretné ismerni a részleteket, azonban a korábbi, Karácsonyi ígéretek ellenére ez a párbeszéd döcögős: gyakorlatilag mindenről a médiából értesül a szervezet, közvetlenül nem kaptak tájékoztatást.

Ezt már Garai Dóra, az egyesület elnöke mondta el a Budapesti srácoknak.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Budapesti srácok: Hazugságkampány után hazugságpolitika Újpesten

Budapesti srácok: Hazugságkampány után hazugságpolitika Újpesten

Egy dolog biztos: minden áll, de azt senki sem mondhatja, hogy a fű sem nő a főváros IV. kerületében! 2021. június 25.
Budapesti srácok: Elkerülni a dugót csak hajnalban és éjjel lehet Budapesten!

Budapesti srácok: Elkerülni a dugót csak hajnalban és éjjel lehet Budapesten!

Torlódás, dugók, káosz - pár hete így kezdődik szinte minden hétköznap Budapest belvárosában. A Budapesti srácok e heti adásában körbejárta a témát. 2021. június 18.
Budapesti srácok: Valódi méhlegelő helyett lakópark a zöld politika jegyében

Budapesti srácok: Valódi méhlegelő helyett lakópark a zöld politika jegyében

Mi lesz veletek, fák Óbudán? Zöldítés helyett betondzsungel jöhet. Veszélyben a Mocsárosdűlő és a Római-part kapuja is. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!