2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Bayer show

Láng Zsolt: Tulajdonképpel Barts Balázzsal elvitetik a balhét

A műsor vendége Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt, akivel többek között Karácsony Gergely vizsgálóbizottsági meghallgatásáról is beszélgetett a műsorvezető Bayer Zsolt.

Teljes a fejetlenség a Városházán. Újabb hazugságspirálba került Karácsony Gergely. Amíg a főpolgármester elismerte, hogy a tavalyi év végén jutalmat adott a fővárosi vagyonkezelő vezetőjének a városháza eladásáról tárgyaló Barts Balázsnak, addig a főpolgármesteri hivatal ezt korábban letagadta.

Önmagában az első védekezés, hogy Bajnai Gordon beszél, Barts Balázs fővárosi vezérigazgató beszél, aki kapott egy fegyelmit, majd állítólag egy nagy jutalmat év végén. Mi megkérdeztük, hivatalosan kikértük a jutalmat, még nem kaptuk meg az összeget, de természetesen kíváncsiak vagyunk. Nem tudom mennyire életszerű az, hogy valaki szögesen ellentmond az utasításának, ezért kap egy fegyelmit, majd rá egy hónapra egy nagy jutalmat. Aki életében dolgozott már cégnél, hogy ez mennyire életszerű, szerintem semennyire. Ebből látszik, hogy tulajdonképpen ezzel a Barts Balázzsal elvitették a balhét, de azért, hogy nyugton maradjon megbeszélték vele, hogy minden rendben legyen, úgyhogy Barts vezérigazgató úr tulajdonképpen ezt a szerepet kapta

- mondta adásunkban a a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

HírTV

További epizódok

Kövér László: Az egész Momentum hűen mutatja a mai magyar ellenzék szellemi és erkölcsi állapotait

A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről. 2022. május 15.

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. 2022. május 08.

Gulyás Gergely: Ha a német gazdaság letérdel az általa is kiszabott szankciók miatt, akkor Európa is letérdel

A HírTV Bayer Show című műsorának Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt a vendége. 2022. május 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!