2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Bayer show

Bayer show – Súlyos és meggondolatlan kijelentéseket tesznek európai vezetők + videó

A Bayer show vendége Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója volt, akivel az amerikai elnökválasztásról, Európa jövőjéről, és Magyarország szuverenitásáról is beszélgetett a műsorvezető: Bayer Zsolt.

  • Bayer show – Súlyos és meggondolatlan kijelentéseket tesznek európai vezetők + videó

"Korábban is voltak hülyék, csak nem voltak ennyire magabiztosak. Tehát most már a woke-tól elkezdve számos egyéb témában, ideértve a háborút is olyan súlyos és meggondolatlan kijelentéseket tesznek európai vezetők, ami sem erkölcsi morális, sem történelmi, sem gazdasági-geopolitikai perspektívából nem érthető." Többek között ez hangzott el a műsorban, melynek vendége Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója volt.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!