2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napindító 06:50

Bayer show

Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

A honvédség sokat fejlődött az elmúlt években, mert az erőt fent kell tartani, hogyha szükséges meg tudjuk magunkat védeni - így fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer show-ban. Dömötör Csaba azt állította: a háború nyertesei az energiavállalatok, akiknél extra profit halmozódott fel többletteljesítmény nélkül, így nekik vállalniuk kell a közös teherviselést.

  • Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

Az egész valóban hasonlít 1914-hez, akkor is azt mondták, hogy minél gyorsabban ki kell menni, minél több katonával a hadszíntérre, minél több fegyvert kell küldeni, mert akkor majd hamar vége lesz - jelentette ki Dömötör Csaba a világháború felé való sodródásról. A parlamenti államtitkár elmondta: soha nem látott méretű vérontás vette kezdetét 1918-ig, ezt most meg kell akadályozni.

Van még egy érdekes jelenség, miközben a háború elején nagyon sok felvételt láttunk ezekről a harci jelenetekről, most nem nagyon (...) Talán azért akár, hogy az európai közvélemény ne szembesüljön ezekkel a borzalmakkal, talán így próbálják meg fenntartani a fegyverküldések, vagy ne adj Isten a békefenntartók, békefenntartó küldéseknek a támogatottságát

- mutatott rá. 

A Magyar Honvédség sokat erősödött az elmúlt években - jelentette ki az államtitkár.

Dömötör Csaba hangsúlyozta: békét szeretnénk, de az erőt fenn kell tartanunk, és meg kell erősítenünk magunkat, hogyha szükség van rá, akkor képesek legyünk megvédeni magunkat. Az államtitkár leszögezte:

a háború nyertesei az energiavállalatok.

A Shell 15 ezer milliárdnyi profitot halmozott fel, a Chevron 13 ezer milliárdot, az amerikai cég és még egy amerikai cég, az Exxon 21 ezer milliárdot. 21 ezer milliárd forintnak megfelelő profit egy év alatt.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

A városvezetés arra akar felhatalmazást kapni kiskorúak bevonásával, hogy megszegje azt a megállapodást, amit saját maga kötött - így reagált Tarlós István korábbi főpolgármester, Karácsony Gergely online lakógyűlésére a Bayer show-ban. Tarlós István azt is tisztázta, hogy milyen anyagi helyzetben adta át a város vezetését. 2023. május 28.
Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen - jelentette ki a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. 2023. május 21.
Bayer show - Dömötör Csaba: Az Antifa mozgalomnak már látszódnak magyarországi leágazásai

Bayer show - Dömötör Csaba: Az Antifa mozgalomnak már látszódnak magyarországi leágazásai

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a Bayer show vendége. 2023. május 14.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

„Együtt erő vagyunk!” – hangsúlyozta az idei CPAC Hungary konferencia jelmondatát az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer show-ban. Szánthó Miklós kiemelte: az „Isten, haza, család” hármas egységét érő progresszív támadásokra globális választ kell adni, ennek jegyében valósul meg a nemzeti erők nemzetközi összefogása a május 4-én és 5-én Budapesten tartandó konzervatív rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!