2024. 10. 21. Hétfő Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szabad Európa 03:00

Bayer show

Bayer show - Dömötör Csaba: Európában jelenleg elit alapú politizálás folyik, ezen változtatni kell + videó

Az európaiak többsége egyáltalán nem akar bevándorlást, a migránsok szétosztását sem akarja és háborút sem akar, mégis ennek az ellenkezőjét folytatják, mert ma elit alapú politizálás megy ma Európában, nem pedig nép akarata alapú, ezen pedig változtatni kell - fogalmazott Dömötör Csaba a Bayer Show-ban.

  • Bayer show - Dömötör Csaba: Európában jelenleg elit alapú politizálás folyik, ezen változtatni kell + videó

A Bayer show első felében az egykor faji felsőbbrendűséget hirdető németek mára szexuális alárendeltségig jutó elfajulásáról, egy dán hadihajóra géppuskával lövő nigériai kalóz dániai befogadásáról és a németországi muszlimok baljóslatú térnyeréséről is szó volt. Az adás második felében Dömötör Csaba, a Fidesz EP-képviselője volt a vendég, akivel többek között az unió bővítésének távlatairól, akadályairól, Ukrajna EU-ba való csatlakozásának esélyeiről, Magyar Péter agrárpolitikai nagyotmondásáról és arról volt szó, hogy az Európai Parlamentben és az unióban jelenleg nem nép akarata-, hanem elit alapú politizálás folyik.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!