2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Bayer show

Bayer show – Szentkirályi Alexandra: az embereknek elegük van abból a káoszból, amit Karácsony teremtett + videó

A Bayer show vendége Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje volt.

  • Bayer show – Szentkirályi Alexandra: az embereknek elegük van abból a káoszból, amit Karácsony teremtett + videó

Szentkirályi Alexandra elmondta, hogy a budapestieknek elegük van Karácsony Gergely semmittevéséből.

Elegük van abból, hogy nem történik érdemben semmi, se a közlekedés, se a köztisztaság, se a hajléktalankérdés területén. Tényleg azt gondolom, hogy a főpolgármester a minimumszintet sem ugrotta meg, a rajtvonalnál sem kéne állnia igazából azzal a teljesítménnyel, amit az elmúlt négy és fél évben nyújtott – hangsúlyozta a főpolgármester-jelölt.

Szentkirályi Alexandra szerint a főpolgármestert annyira nem érdekli a fővárosiak sorsa, hogy még a választások előtt is inkább a mögötte álló Gyurcsány-pártnak segít vidéken kampányolni.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje elmondta: a fővárosiak pontosan tudják, hogy Karácsony Gergely helyett valójában a Gyurcsány-klán hoz érdemi döntéseket a Városházán.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!