2024. 10. 28. Hétfő Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csak csonthalom? 03:00

Bayer show

Bayer show – Lánczi Tamás: Európa elveszítette a hatalmat önmaga fölött + videó

Valamikor, ott a 2008-as gazdasági válság után az Európai Unió gerince egyszerűen megroppant – erről a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője beszélt a Bayer Showban. Lánczi Tamás hozzátette: megtisztelő számára, hogy bekerült a TOP 5-be, akiket a liberálisok utálnak.

  • Bayer show – Lánczi Tamás: Európa elveszítette a hatalmat önmaga fölött + videó

Hát ez megtisztelő. Én azt gondolom, hogy ha a szuverenitás ellenségei nem tekintenek a barátjuknak, az egy jó hír – erről a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője beszélt a Bayer Showban. Lánczi Tamás ezzel arra utalt, hogy már bekerült a liberálisok által utált TOP 5-be.

Lánczi Tamás az Európai Unió elcsúszott értékeiről azt mondta: valamikor, ott a 2008-as gazdasági válság után az Európai Unió gerince egyszerűen megroppant.

Európa elveszítette a hatalmat önmaga fölött. Kicsúszott az európai emberek, az európai vezetők kezéből az irányítás, átcsúszott Brüsszelbe, és onnantól kezdve gyakorlatilag nincs megállás ezen a lejtőn. És most jutottunk el oda, és ebben tényleg fordulat van, tehát hogy pőrén, nyíltan kiállnak és gyakorlatilag elmondják, hogy igen, ők meg akarják büntetni Magyarországot. Itt már nem ideológiai kérdésekről van szó, itt már nem arról van szó pusztán csak, hogy mondjuk valakinek a jelenlegi kormánypárt nem rokonszenves, nem. Itt az összes nemzetállamnak a leradírozása zajlik

– hangsúlyozta Lánczi Tamás.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője szerint föl akarják számolni a terület alapú támogatását az Uniós gazdáknak. Ezek mellett arról is szó van, hogy lényegében adminisztratív szabályokkal el akarják lehetetleníteni az európai élelmiszer termelést.

Meg akarják lényegében fojtani az európai gazdálkodókat annak érdekében, hogy Európa még kiszolgáltatottabb, ezáltal a nemzetállamok még kiszolgáltatottabbak legyenek, ne tudják megtermelni maguknak azt, amit megesznek. Szerintem ez egy életveszélyes dolog, és ebbe nem szabad belemenni – mondta a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője, majd hozzátette: ezek mellett Magyarország ellen megindították a 7-es cikkely szerinti eljárást. Ez az árnyékjelentés a mai napig nem nyilvános.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!