2024. 07. 02. Kedd Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Bayer show

Kovács Zoltán: A választók egyértelmű üzenetetét nem figyelembe venni, az több mint politikai hiba + videó

Az amerikai elnökválasztási kampányról, Joe Biden és Donald Trump vitájáról, Anthony Blinken képtelen vádjairól valamint a Brüsszelben lezajlott hatalomkiosztásról is kifejtette véleményét Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a vasárnapi Bayer show-ban.  

  • Kovács Zoltán: A választók egyértelmű üzenetetét nem figyelembe venni, az több mint politikai hiba + videó

Zokognak a liberális médiák

Nem tartja jó ötletnek, hogy megtartották Joe Biden és Donald Trump vitátáj, hiszen a liberális sajtóorgánumok szerint is katasztrofálisan szerepelt a jelenlegi amerikai elnök, ami jól tükrüzi az Egyesült Államok diplomáciáját is. 

Trumpnak soha nem volt ekkora esélye, hogy megnyerje ezt a választást

- tette hozzá.

Bayer Zsolt azon kérdésére, hogy négy hónappal a választást előtt le lehet-e cserélni Joe Bident, Kovács Zoltán elmondta, nincs kizárva, hogy a Demokrata Párton belüli belső leszámolásra, vagy valamiféle átrendeződésre volt előkészítve a terep. 

Antiszemita vádak az amerikai külügyminisztertől

Arra a felvetésre, hogy Anthony Blinken antiszemitizmussal vádolta meg hazánkat, az államtitkár úgy reagált, ez egy lejárt lemez és a kijelentés ordas nagy hazugság. 

Érhető, hogy ideges a Demokrata Párt és igyekeznek a régi kottából minél többet felhasználni, de elmúltak azok az idők, amikor ezeket még lehetett használni

- jegyezte meg.

Elitista álláspont uralja Brüsszelt

A brüsszeli csúcsvezetői pozíciók kiosztásával kapcsolatban Kovács Zoltán úgy fogalmazott, az történt, hogy előjött az elitista, mi jobban tudjuk, mi vagyunk hivatottak megmondani, hogyan legyen attitűd (...) a lelkünk mélyén tudtuk, hogy hiába lesz egy nagy áttörése a joboldali pártoknak (...) ezeket a pártokat megpróbálják izolálni

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Adni jó! Ez az életem + videó

Radar - Adni jó! Ez az életem + videó

A születési rendellenségekkel élők élete nem mindig egyszerű. Sokszor csupán a megértés és az elfogadás hiányzik, ahhoz, hogy Ők is teljes életet élhessenek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!