2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Több késszúrással megölte lánytestvérét és sógorát

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség minősített emberölés miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Komárom-Esztergom Megye egyik településén 2020. május 16. napján 00 óra 52 percet megelőző időben megölte lánytestvérét, valamint sógorát, ezt követően pedig a holttesteket meggyújtotta.

A vádirati tényállás lényege szerint az elmebetegségben szenvedő férfi 2020. május 16-án 00 óra 52 percet megelőző időben nővéréhez és sógorához ment, akik Komárom-Esztergom Megye egyik településén egy családi házban laktak. A tudatzavart állapotban lévő vádlott a konyhából magához vett több kést, majd azokkal 36 késszúrással, illetve vágással megölte sógorát, és 15 késszúrással, vágással megölte nővérét. Mindkét sértett a késszúrások okozta sérülések következtében vesztette életét. Ezt követően a vádlott a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal letakarta, az ingatlanban benzint locsolt szét és azt meggyújtotta, melynek következtében az ingatlanban tűz keletkezett, amelyben a vádlott is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán, ezért a mentőszolgálat munkatársai a budapesti Honvédkórházba szállították.

A főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel, több személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék rendelje el a kóros elmeállapotú terhelt kényszergyógykezelését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!