2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Kék hírek

Sneider Tamás büszke fiaira, akik a vád szerint egy roma családot zaklattak

  • Sneider Tamás büszke fiaira, akik a vád szerint egy roma családot zaklattak

Tanúk meghallgatásával folytatódott Sneider Tamás, a Jobbik elnökének két fia és négy társa elleni büntetőeljárás az Egri Járásbíróságon. A bíróság szerint a vádlottak 2015-ben többször zaklattak, fenyegettek egy roma családot Szűcsön, akik emiatt egy évvel később el is költöztek a településről. A hat vádlott közül öten a Betyársereg tagjai voltak. Sneider Tamás szerint politikai indíttatású ügyről van szó. A Jobbik elnöke kijelentette: büszke a fiaira, és arra is, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!