2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Országgyűlés - napirend előtti felszólalások

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Őrizetben az ózdi sorozatbetörő

Öt rendbeli bűncselekményt követett el a megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás vétség és bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2021. december 19-től 2022. január 17-én történt elfogásáig Ózd hétvégi házas területein összesen öt betörést követett el. A férfi a hétvégi házakat, illetve az udvarukon lévő tárolókat is fosztogatta. Túlnyomó többségében akkumulátoros fúrókat, csavarozókat és egyéb szerszámokat lopott el.

A férfi - akivel szemben már egyéb lopások miatt is van folyamatban büntetőeljárás - a terhére rótt bűncselekmények vonatkozásában beismerő vallomást tett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a sorozatbetörőt és előterjesztéssel élt letartóztatásának indítványozására.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!