2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Kék hírek

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

Az ünnepi szolgálat leteltével indult haza a Pilisvörösvári Rendőrőrs főtörzszászlósa 2021. október 24-én éjszaka. Az óra majdnem kettőt mutatott, amikor a Budai úton megpillantotta a murvás területen parkoló autóbuszról leszálló férfit. Nem tűnt sofőrnek, ezért megérzésére hagyatkozva a jármű felé vette az irányt.

Mint kiderült, a 26 éves, láthatóan bódult férfinek annyi köze volt a buszhoz, hogy előzőleg kinyitotta, fellépdelt a lépcsőn és kutatott. Slusszkulcs, 250 forintnyi apró és egy csőkulcs lett volna a zsákmánya, ha a járőr ki nem szúrja.

A férfi drogtesztje THC-re, AMP-re és BZO-ra pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították.

Lopás kísérlete vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás a Pilisvörösvári Rendőrőrsön.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Csúnyán összetört a Suzuki, a gyorshajtó sofőrt kórházban ápolják

A rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében öt személyi sérüléssel, valamint tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában. 2021. november 27.

Videón egy sofőr második születésnapja

A BPIAutósok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy olyan előzést, aminek nagyon csúnya vége lehetett volna. 2021. november 26.

Használtautó hirdetésekkel csaltak

A vádirat szerint a vádlott - egy 45 éves nő - 2017 decemberét megelőzően megállapodott a tőle különélő férjével abban, hogy megélhetésüket csalások elkövetéséből fogják fedezni. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!