2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú

A kisfiú mindkét szülőjét meggyilkolták Chicagóban.

  • Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú

Árván maradt az a 2 éves kisfiú, akinek mindkét szülőjét meggyilkolták a chicagói július 4-i vérengzéskor. A 35 éves Irina McCarthyt és a 37 éves Kevin McCarthyt egy tetőtéri mesterlövész ölte meg a mészárlásban, ahol körülbelül 50 ember lőtt sebeket és egyéb sérüléseket is szenvedett - közölték a rendőrség és a kórház illetékesei. A gyanúsított lövöldözőt, Robert Crimo III-t most hétrendbeli gyilkossággal vádolják. 

 

A kisfiú a pánik közben elsodródott a szülei mellől, végül a rendőrség talált rá és visszaadta a családjának. A család most egy GoFundMe oldalt hozzott létre, hogy támogatni tudják a kisfiút.

"Hosszú út áll előtte a gyógyulásig" - mondta Irina Colon, aki a család engedélyével megszervezte a GoFundMe oldalt, hozzátéve, hogy a nagyszülei gondoskodnak majd a fiúról.

"A július 4-i Highland Parkban történt lövöldözést követően a North Shore közössége összegyűlt, hogy segítsen egy fiún, akiről semmit sem tudtunk. Tragikus körülmények között biztonságba vittük, összejöttünk, hogy megkeressük a nagyszüleit, és imádkoztunk a családja biztonságáért. Sajnos meg kell osztanom a nevét… Aiden McCarthy. És több segítségre van szüksége. Szülei, Irina és Kevin meghaltak a július 4-i lövöldözés során. Két évesen Aiden elképzelhetetlen helyzetben van: a szülei nélkül kell felnőnie."

"Aidenről a szerető családja gondoskodik, de hosszú út áll előtte a gyógyulásig, a stabilitás megtalálásáig, végső soron árvaként. Baráti közösség és család veszi körül, akik szeretettel fogják ölelni, és minden rendelkezésre álló eszközt biztosítanak majd számára a növekedéshez. A családja nevében és az ő engedélyükkel létrehozom ezt az adománygyűjtést, hogy támogassam őt és azokat, akiknek feladata lesz Aiden felnevelése, gondozása és támogatása, miközben elindul ezen a váratlan úton".

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Őrizetben a kifosztó

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!