2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Kék hírek

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a férfi, akit az esztergomi rendőrök nyolc rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Több árusító pavilont tört fel az esztergomi piac területén a gyanú szerint B. Ferenc 2021. október 3-ára virradóra. Kettőből lopott is – kávét, vízforralót, készpénzt -, négyet pedig felfeszített, de nem vitt el belőlük semmit. Az esztergomi nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében. Tanúkat hallgattak ki, elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, és a nyomozás eredményeképpen október 12-én elfogták a feltételezett elkövetőt. A 28 éves férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. 2021 szeptemberében egy ismerőse mobiltelefonját, laptopját és készpénzét lopta el, kihasználva, hogy a sértett aludt. Néhány héttel később egy másik ismerőse telefonját lopta el, de olyan is előfordult, hogy egy esztergomi áruházból lopott el egy mobilt.

A sorozatnak az esztergomi rendőrök vetettek véget az elkövető elfogásával és őrizetbe vételével. A férfit jelenleg nyolcrendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a nyomozók. Őrizetbe vételét követően a rendőrség kezdeményezésére az Esztergomi Járási Ügyészség indítványt tett B. Ferenc letartóztatására, amit a bíróság 2021. október 15-én elrendelt.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!