2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Letartóztatás kábítószer-kereskedelem bűntettének alapos gyanúja miatt

A Pécsi Járásbíróság 2021. december 3-án elrendelte egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének alapos gyanúja miatt.

  • Letartóztatás kábítószer-kereskedelem bűntettének alapos gyanúja miatt

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2021. május hónapjától anyagi ellenszolgáltatás fejében egy társa megbízására több ízben Hollandiába utazott és onnan a társa által beszerzett, továbbértékesítésre szánt kábítószert a társa lakóhelyére vagy tartózkodási helyére szállította.

2021. november 29-én a gyanúsított a társa lakcímére ment egy bérelt tehergépkocsival, ott felvette társát, majd a járművel Hegyeshalomnál elhagyták Magyarország területét és 2021. december 1-jén, a hajnali órákban érkeztek vissza az országba, a gyanúsított társának lakóhelyére, ahol rendőri intézkedés alá vonták a gyanúsítottat. Ennek során a tehergépkocsi pótkerekéből 2 db, egyenként 1 kilogrammot meghaladó tömegű téglatest alakú csomagban kábítószergyanús anyagot – előzetes szakvélemény szerint kokaint - foglaltak le, melynek kokainbázis tartalma eléri a jelentős mennyiség alsó határát.

A gyanúsított terhére rótt bűncselekmény öttől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Alaposan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, az eljárásban résztvevő egyéb személyek befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, illetve újabb szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el, ezért a bíróság a letartóztatását elrendelte.

A bíróság végzését az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vették, így a határozat végleges.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!